Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πέντε μεταγραφές ο ΠΑΣ Πρέβεζα!

Ενισχύεται σημαντικά ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Καρακούτη (20/01/1997, επιθετικός) από τον Εδεσσαϊκό, Αλέξανδρου Βασάρα (04/06/1998, επιθετικός) από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, Γιάννη Κουτσουμπέλα (07/05/2000, αμυντικός) από το Αιγάλεω, Γιώργο Ντοματά (01/06/2001, επιθτικός) από την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Δημήτρη Κωτσοβού (17/06/1998, μέσος) από τον Παναργειακό.

Αναλυτικά :

“Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Γεώργιο Καρακούτη, Αλέξανδρο Βασάρα, Κουτσουμπέλη Ιωάννη, Γιώργο Ντοματά και Δημήτρη Κωτσοβό.

Καρακούτης Γεώργιος

Ο 22χρονος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, του Ηρακλή και του Εδεσσαϊκού. Επί τρία χρόνια (2013-2015) φόρεσε και το εθνόσημο έχοντας συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και Νέων.

Βασάρας Αλέξανδρος

Ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Βέροιας και της Παναχαϊκής, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Διαγόρα Βραχναίικων και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Κουτσουμπέλης Ιωάννης

Ο 19χρονος που αγωνίζεται σαν δεξί-αριστερό μπακ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΣ Ελλάς Βέλου, από τον Α.Ο Ζευγολατιού, τον Αήττητο Σπάτων, τον Ατρόμητο και την ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ντοματάς Γεώργιος

Ο 18χρονος σέντερ-φορ έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα και έχει φορέσει τη φανέλα της Α.Ε Πρέβεζας.

Κωτσοβός Δημήτρης

Ο 21χρονος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Παναργειακό, Διάνα Ηλιούπολης, Αγίους Αναργύρους, Ιλυσιακό, ΑΟ Γλυφάδας και Πανιώνιο U17.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected