Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Αιολικό ο Miroslav Antonov

Η απόφαση για τη μεταγραφική ενίσχυση του Αιολικού στη γραμμή κρούσης είναι ειλημμένη και πολύ σύντομα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση, αφού ο Τζιμ Αντωνάκας συμφώνησε προφορικά με τον πολύπειρο Βούλγαρο επιθετικό Μίροσλαβ Αντόνοφ.

Από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών προέκυπτε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης βρισκόταν κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με τον πρόεδρο του Αιολικού να έχει συνεχείς επαφές και στενή συνεργασία με τον νέο προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο παίκτης αυτός είναι ο 33χρονος Αντόνοφ, που διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό στην πατρίδα του, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Λέφσκι Σόφιας, Λουντογκόρετς, Σλάβια Σόφιας, με επιτυχημένο πέρασμα και από το Ισραήλ για λογαριασμό των Μακάμπι Γιάβνε, Χάποελ Μπνέι Λοντ και Ραμάτ Χασαρόν.

Ο «Μίρο», όπως τον αποκαλούν, είναι φορ περιοχής, έχει ύψος 1,90μ και με βάση τις πληροφορίες του SportLesvos έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Αιολικού και θα βρίσκεται στη Λέσβο τις επόμενες ώρες για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Βλάντιτσα Πέτροβιτς. Αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected