Super League 2

Άγγιξε μια ακόμη μεγάλη νίκη ο Καραϊσκάκης, “απέδρασε” στο τέλος η Δόξα!

Με ισοπαλία ξεκίνησε το δεύτερο γύρο (12η αγωνιστική) της Super League 2 ο Καραϊσκάκης Άρτας, 2-2 με τη Δόξα Δράμας στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Όπως αναφέρει το sport24epirus, το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας ωστόσο υπήρξαν δύο τέρματα για κάθε ομάδα. Στο σκορ άνοιξε η Δόξα Δράμας με τον Κρητικό στο 27′ ενώ η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους γηπεδούχους με τον Καπία στο 34′.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου “άνηκαν” στους Αρτινούς καθώς είχαν ευκαιρίες με Κυβελίδη και Αλμπάνη για να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα των Δραμινών.

Λίγο αργότερα στο 71′ και μετά από την αμυντική αναστάτωση των φιλοξενούμενων ο Κυβελίδης έγραψε την ανατροπή και 2-1. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με σουτ του Ρόβα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 84′ όταν το σουτ του Αποστολίδη βρήκε το δοκάρι και τη γραμμή και έπειτα κατέληξε στα χέρια του Μέλκα.

Στα τελευταία λεπτά ο Καραϊσκάκης έχασε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από κεφαλιά του Κυβελίδη, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Με την ισοπαλία ο Καραϊσκάκης έμεινε στη τρίτη θέση με 21 βαθμούς και η Δόξα παραμένει χαμηλά στη 10η θέση με 14 βαθμούς.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μασούρας (46′ Τσούτσης), Μέτσε, Ψιάνος (91′ Γυφτοκώστας), Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης (84′ Καψάλης).

Δόξα Δράμας : Μένκα, Παπαργυρίου, Οικονόμου (84′ Παρασκευάς), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (65′ Ρόβας), Σιώπης, Καψάλης, Σαμπανίδης (66′ Σαμπανίδης), Χάμοντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected