Κατηγορίες
Football League

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο η Βέροια!

Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο ΝΠΣ Βέροια, που με τέρμα του Κανούλα στο πρώτο ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση του ποιοτικού Ολυμπιακού Βόλου.

H ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να εκμεταλλευτούν το πρώτο καλό 45λεπτο, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος, διάστημα που ανέβασε ελάχιστα την απόδοση του.

Με τη νίκη της αυτή, η “Βασίλισσα” αύξησε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την τρίτη θέση (ισοπαλία ο Ιωνικός με τον Θεσπρωτό) ενώ παράλληλα μείωσε από την κορυφή μετά την ήττα των Τρικάλων από τον Διαγόρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό Βόλου, που μέτρησε μόλις δύο ακίνδυνες τελικές προσπάθειες, καταφέρνοντας να πετύχουν τέρμα, με κοντινή κεφαλιά του Κανούλα στο 15’, γράφοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από το πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό, διότι δεν απείλησε σε καμία φάση τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Βοσνιάδη, ο οποίος είδε τη μπάλα, είτε να φεύγει εκτός εστίας, είτε να προσγειώνεται στην αγκαλιά του. Μάλιστα, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου κατάφεραν σε ολόκληρο παιχνίδι να στείλουν τη μπάλα, μόλις δυο φορές εντός εστίας, με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να μπλοκάρει με ευκολία τη μπάλα και στις δύο φάσεις (27′ Ντούνης, 90′ Κέρι). Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η αναμέτρηση, Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου, διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΒΕΡΟΙΑΒοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα (53’ Μπλέτσας), Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (76’ Ταΐρης), Πασάς, Κανούλας (87’ Χατζάρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:  Γιδόπουλος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Μπουτζίκος, Μητρόπουλος (70’ Τσίτας), Τσιάρας, Κουτσιανικούλης, Ράντι, Ντούνης (46’ Κέρι), Πόζογλου.

*φωτ. από το facebook της Βέροιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected