Κατηγορίες
Football League

Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν στο “Οικονομίδειο”

Ισόπαλοι με σκορ 0–0 αναδείχθηκαν Ιάλυσος και Καλαμάτα σε παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της συνέχειας της Football League.

Είναι ένα αποτέλεσμα που ασφαλώς δεν αφήνει ικανοποιημένο κανένα από τους δυο στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το news12, οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 7’ με τον Χειρίτραντα να παίρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή σε θέση τετ α τετ αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις.

Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά ωστόσο από το 70’ και μετά η Καλαμάτα ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάνει κάτι.

Συνθέσεις

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Ντιατά (84΄ Πεταυράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας, Χειμωνέττος Κ, Μαστραντωνάκης (75΄ Κυριλλίδης), Πετράκης (59΄ Τασιούλης), Γιώργου

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τολι,, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Μπάμπης (57΄ Καντούτσης), Αλεξόπουλος, Στεργίδης (66΄ Πετσίτης), Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος (80΄Τριανταφυλλάκης), Ηλιοπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected