Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Στοίχημα : Η κόντρα της Άρσεναλ στο 1.97 και τα γκολ στην Ιταλία.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Ήρθε το σαββατοκύριακο και μαζί με αυτό ολοκληρώνεται μία αγωνιστική εβδομάδα με κύπελλα, με εμβόλιμα παιχνίδια, με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και με εκπλήξεις και θέαμα. Μαζί με το σαββατοκύριακο έχουμε και την επάνοδο των Γερμανών και των Ολλανδών με μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική μετά από διακοπές και έχοντας δώσει μόνο ορισμένα φιλικά. Δε θα πάμε σε γερμανικά και ολλανδικά παιχνίδια λόγω της μεγάλης διακοπής και της απραξίας των ομάδων από τα επίσημα ματς. Έχουμε ένα γεμάτο κουπόνι και θα παίξουμε έξυπνα. Θα πάμε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο και εν συνεχεία στην Ιταλία, σε ένα ενδιαφέρον ματς. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Άρσεναλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00):

Ξεκινάμε με το Λονδίνο και με τους Άγγλους που δεν έχουν σταματήσει να παίζουν διπλά παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα είχαν αγώνες κυπέλλου, νωρίτερα αγωνιστική για το πρωτάθλημα και επιστρέφουν ξανά για ακόμη μια αγωνιστική το σαββατοκύριακο αυτό που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις. Επιλέγουμε για αρχή το ματς της Άρσεναλ που υποδέχεται την μαχητική Σέφιλντ. Η Άρσεναλ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, δεν έχει καταφέρει να βελτιωθεί με τον Αρτέτα στον πάγκο και στερείται και τον Ομπαμεγιάνγκ σήμερα μαζί με τον Τίρνεϊ και θα πρέπει να βρει σε άλλον παίκτη το εύκολο γκολ. Κέρδισε την Λιντς για το κύπελλο με μεγάλη δυσκολία, πήρε το ματς με την Μάντσεστερ αλλά μέχρι εκεί. Έχασε εύκολα από Σίτι, Άρσεναλ, Μπράιτον και γενικά εντός είναι κακή φέτος εξ ου και 10η θέση. Η λονδρέζικη ομάδα είναι εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, είναι 4 βαθμούς μακριά από την Σέφιλντ, η οποία διεκδικεί μια ευρωπαϊκή θέση επάξια. Το κυριότερο πρόβλημα της Άρσεναλ σαφώς είναι η άμυνα. 31 γκολ σε 22 ματς έχουν δεχτεί ενώ σκόραραν 29. Έχει εξαιρετική παράδοση με την Σέφιλντ, αλλά την κερδίζει πολύ δύσκολα πάντοτε. Μία ισοπαλία σε 6 αγώνες έχει η Σέφιλντ ενώ έχασε μία φορά με 6-0 το 2008 και άλλη μία με 3-0 το 2006. Τα υπόλοιπα ματς κερδήθηκαν από την Άρσεναλ με ένα γκολ διαφορά. Η Άρσεναλ εκτός των άλλων με ομάδες της πεντάδας δεν κερδίζει. Η Σέφιλντ είναι αξιόμαχη, σκληρή και δεν παραδίδεται εύκολα. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες εκτός, 6 στον αριθμό και με ομάδες της δεκάδας έχει μόνον δύο ήττες και δη με το ίδιο σκορ, 2-0 από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Σε κάθε ματς βρίσκει γκολ και κάνει τη ζωή των αντιπάλων της δύσκολη. Δεν ξέρω αν η Άρσεναλ καταφέρει να κερδίσει σήμερα, αλλά αν το κάνει, θα γίνει με δυσκολία. Δίνουμε ένα γκολ πλεονέκτημα στην Σέφιλντ. Σε περίπτωση που χάσει με 2-0 και πάνω χάνουμε ενώ αν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία είμαστε κερδισμένοι. Σέφιλντ +1 στο 1.97 (Stoiximan).

Υπάρχουν στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής; Η απάντηση στο Sportbet.gr

Σασουόλο-Τορίνο (19:00):

Ολοκληρώνουμε με το ιταλικό ματς της Σασουόλο που είναι ανταγωνιστική κι επιθετική, αλλά θα παίξει χωρίς το πυροβολικό της, τον Ικάρντι απέναντι στην Τορίνο που μάχεται για μια ευρωπαϊκή θέση. 6/10 ισοπαλίες έχουν σε 10 αναμετρήσεις μεταξύ τους ενώ τα 4 ματς που υπολείπονται, τα κέρδισε όλα το Τορίνο! Η Σασουόλο δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός το Τορίνο. Βρίσκει γκολ συνήθως, αλλά δεν κερδίζει. Εκτός η Τορίνο σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ενώ στα 4 τελευταία παιχνίδια της εκτός είναι αήττητη. Παλεύει για μια ευρωπαϊκή θέση ενώ η Σασουόλο θέλει να πάρει κι άλλη βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αδύνατο να πάμε σε σημείο, οπότε θα πάμε στα γκολ. GG λόγω κινήτρου στο 1.65 (Stoiximan). Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected