Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις η Θύελλα Καμαρίου!

Με ποδόσφαιρο κυριαρχίας, η Θύελλα υπέταξε και τον Εθνικό στο Καμάρι και συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία του 5ου Ομίλου με 41 βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες παρέμειναν στη 10η θέση με 18 βαθμούς.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, αμφότερες οι ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41’ με τον Ντινιωτάκη να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και να «ξεκλειδώνει» την άμυνα του Εθνικού για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Θύελλας διατήρησαν την πίεσή τους στα καρέ του Εθνικού και στο 80′ η χρυσή αλλαγή του Βαγγέλη Χαντέ, ο Δημήτρης Βεζυρτζόγλου, έκανε το 2-0 στο 80 και σφράγισε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σαντορινιοί έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 34 γκολ.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου: Αθανασόπουλος, Ερρίκος (83’ Γελαδάρης), Μπουσάϊ, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάϊ, Ζέλο (82’ Ράπτης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Πούτσι (67’Δήμος), Ντινιωτάκης (64’ Βεζυρτζόγλου)

Εθνικός Πειραιά: Κατσούλης, Νταούλιας (60’ Παπαγεωργίου), Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (26’ Τσιντώνης), Γκέτσι (73’ Ξαγοράρης), Παυλής (46′ Ντάργκας), Τριμμάτης, Λαζαρίδης, Σκεντεράϊ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected