Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άλλο ένα δώρο της Ίντερ στη Γιουβέντους! (vid)

Η Ίντερ προηγήθηκε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά ένα σουτ του Ναϊνγκολάν στέρησε δύο βαθμούς από τους «νερατζούρι».

Φαινομενικά θα ήταν ένα εύκολο μεσημέρι για την Ίντερ. Ναι μεν η Κάλιαρι βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά η Ίντερ γνωρίζοντας πως τις επόμενες ώρες υπήρχε το Νάπολι-Γιουβέντους δεν θα ήθελε ν’ αφήσει την αντίπαλό της μέσα στο παιχνίδι.

Από το θέλω στο μπορώ όμως υπάρχει απόσταση. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 29′ με το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες (ο Ασλεϊ Γιανγκ έβγαλε την πρώτη του ασίστ με τη νέα του ομάδα) όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν ποτέ το ματς.

Και να πεις ότι δεν είχαν ευκαιρίες; Αρκετές. Αλλά τις σπατάλησαν με αποτέλεσμα η Κάλιαρι να παραμένει στο ματς. Και δεν θέλει πολύ το 1-0 να σπάσει. Ένα σουτ πολλές φορές αρκεί. Όπως συνέβη και στο Μιλάνο δηλαδή. Στο 78′ ο Ζοάο Πέδρο έστρωσε την μπάλα στον Ναϊνγκολάν, αυτός έπιασε τον δυναμίτη του έξω από την περιοχή, υπήρξε και μικρή κόντρα και η Κάλιαρι ισοφάρισε.

Στα υπόλοιπα 12 λεπτά (συν τα 4 των καθυστερήσεων) υπήρχαν περισσότερα νεύρα παρά φάσεις. Νεύρα που οδήγησαν στην αποβολή του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 94′ με τον ρέφερι της αναμέτρησης Τζιανλούκα Μαντζανιέλο να φεύγει με… συνοδεία μιας και όλος ο πάγκος της Ίντερ του την «έπεσε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected