Κύπελλο Ελλάδος

Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Όντας βελτιωμένος αγωνιστικά σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής και με αρκετές αλλαγές στην τακτική του, ο ΠΑΟΚ “εγκλώβισε” τον Παναθηναϊκό και με δύο τέρματα πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Ο “δικέφαλος” της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του αγώνα και έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Διούδη, που κράτησε την ομάδα του σε καθοριστικά χρονικά σημεία. “Φωνάζει” για το πέναλτι ο Παναθηναϊκός, που ωστόσο ήταν αγνώριστος σε σχέση με το παιχνίδι λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να άλλαξε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε στο δεξιό άκρο αντί του Λέο Μάτος, ο Γιόσιπ Μίσιτς επέστρεψε στη θέση «οκτώ», με τον Χοσέ Μαουρίσιο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή και τον Δημήτρη Πέλκα μπροστά τους, με στόχο να πιέσει την πρώτη πάσα των «πράσινων».

Η παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αρχικό σχήμα, σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ήταν ακόμη μια διαφοροποίηση από τον Πορτογάλο προπονητή, που διατήρησε τον Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Χρήστο Δώνη, να δώσει ανάσες στον Νάγκι, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει φανέλα βασικού, τον Ανουάρ δίπλα του στη μεσαία γραμμή, τον Ζαχίντ στον άξονα και τους Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη στα άκρα.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (81’ Άκπομ).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ανουάρ (78’ Δώνης), Χατζηγιοβάννης (54’ Νατς), Ζαχίντ, Μπουζούκης (81’ Περέα), Μακέντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected