Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Η κρίσιμη αναμέτρηση των κοριτσιών του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας με εικόνα και Livescore!

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΠΟ Καστοριάς δεσπόζει σήμερα Κυριακή την 9η και τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

Οι δύο καλύτερες, με βάση τα αποτελέσματα και την μέχρι τώρα πορεία τους, ομάδες του πρωταθλήματος, αναμετρούνται μεταξύ τους σε ένα ματς πραγματικό τελικό, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία τους.

Οι δύο ομάδες, Καστοριά και η Αγροτικός Αστέρας, διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση με 35 και 34 γκολ αντίστοιχα, καθώς και τις καλύτερες άμυνες με 5 γκολ παθητικό.

Η αποστολή της Καστοριάς είναι σίγουρα πολύ δύσκολη, ωστόσο, όμως θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Καστοριά έχει το απόλυτο (8 στα 8) και βρίσκεται στο +2 από τον αντίπαλό της και σε περίπτωση νίκης θα αυξήσει την διαφορά της στους 5 βαθμούς και θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ο Αγρ. Αστέρας, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να σπάσει το αήττητο της Καστοριάς, κάτι που θα την φέρει μόνη 1η στην βαθμολογία, ενώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα διατηρηθεί στο -2.

Ο αγώνας, όπως είναι φυσικό παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα μεταδοθεί ζωντανά Live Streaming από την ιστοσελίδα sentranews.gr και σε Livescore από το sportsup.gr ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected