Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έμεινε ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς έχει καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα το επιθυμεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ, ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του σε αυτήν και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα το επιθυμεί.

Μάλιστα, οι Σέρβοι γράφουν ότι τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Βελιγράδι, όπου πρόσφατα αγόρασε και σπίτι και είχε πολύωρες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς πάντως οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.

Η αιτία του ναυαγίου στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ήταν οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ τις οποίες δεν κατάφερε να προσεγγίσει ο Ερυθρός Αστέρας.

Όπως τονίζεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ αλλά και η Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία τον απέκτησε ο Δικέφαλος, πάντοτε έχουν τις πόρτες τους ανοικτές για τον Πρίγιοβιτς. Βέβαια ο Σέρβος επιθετικός, ως ελεύθερος είναι δεδομένο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

*απόδοση : Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected