Κατηγορίες
Basket

Υποψήφιος MVP στη Β Εθνική ο Σωτήρης Ντόβας!

Τους κορυφαίους της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στο Βορρά αναδεικνύει το Basketblog.gr και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Ανάμεσα τους και ο Ημαθιώτης παίκτης του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα, Σωτήρης Ντόβας, ο οποίος είχε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 24 πόντους, όλους με τρίποντα!

Αναλυτικά:

Σωτήρης Ντόβας (30 χρονών, 1.90 ύψος, ΠΑΣ Γιάννινα): Τη 16η του νίκη σε 18 αγώνες πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Γρεβενά, κερδίζοντας τον τοπικό Πρωτέα με 77-58. Η ομάδα του κόουτς Κωστόπουλου είχε σε εξαιρετική κατάσταση το Σωτήρη Ντόβα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών. Ο έμπειρος γκαρντ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Πρωτέα, όντας ασταμάτητος από τα 6.75μ. Συγκεκριμένα, ευστόχησε σε 8 τρίποντα ενώ σημείωσε 24 πόντους στον αγώνα.

Φώτης Ζώτος (35 χρονών, 1.91 ύψος, Αίας Ευόσμου): Ο Φώτης Ζώτος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επιβλητική νίκη του Αίαντα κόντρα στον Πολύγυρο. Ο πολύπειρος άσος μαζί με τον Καπινιάρη, οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς σε μία άνετη επικράτηση, με τον Αίαντα να διευρύνει έτσι το νικηφόρο του σερί καθώς μετρά ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο Ζώτος τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους και 1 τρίποντο.

Θοδωρής Ονάσογλου (32 χρονών, 1,92 ύψος, Γέφυρα): Η Γέφυρα κέρδισε και τους Μαχητές Πεύκων με 77-72 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία από το Δεκέμβριο, έχοντας πλέον 8 σερί νίκες. Η ομάδα του Καραπιπερίδη δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά είχε σε τρομερή μέρα το Θοδωρή Ονάσογλου, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μία νίκη και τελειώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους και 3 τρίποντα. Ο Ζώτος που ξεχώρισε για την ομάδα του, σταμάτησε στους 21 πόντους με 1 τρίποντο.

Βασίλης Λαμπρόπουλος (30 χρονών, 1,96 ύψος, Καβάλα): Η Καβάλα κράτησε το αήττητο της έδρας της και διατηρήθηκε στο κόλπο για την άνοδο. Η ομάδα του κόουτς Πενταζίδη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη λυγίζοντας στο φινάλε τη μαχητική Ευκαρπία χάρη στο Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο έμπειρος γκαρντ με 1/2 βολές στα 8 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το τέλος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ολοκληρώνοντας μία εκπληκτική εμφάνιση. Ο Λαμπρόπουλος πέραν του νικητήριου πόντου, σημείωσε συνολικά στο παιχνίδι 20 πόντους με 2 τρίποντα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Νίκος Κουτουξίδης (20 χρονών, 1.95 ύψος, ΧΑΝΘ): Η ΧΑΝΘ δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΚΑΟ Χαλκιδικής για ένα ημίχρονο αλλά με εντυπωσιακό δεύτερο μέρος κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 84-49. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Κουτουξίδης για τη ΧΑΝΘ, με το νεαρό γκαρντ/φόργουορντ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Γέφυρα, να σημειώνει 24 πόντους με 3 τρίποντα και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Ψηφίστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected