Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σπουδαία εμφάνιση αλλά ήττα για τη Μικτή Ημαθίας-Πέλλας στη Ρώμη

Νέα πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα της με σκορ 1-0 πραγματοποίησε η Μικτή ομάδα Πέλλας-Ημαθίας, κόντρα σε αντίστοιχη του Κοσόβου.

Το ματς ήταν στα πλαίσια του τουρνουά “Romeo Caput Mondi” που διεξάγεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Στάδιο “Comunale Galeotti” στη Ρώμη.

Όπως αναφέρει το Pellasports, το παιχνίδι ήταν δυνατό και πολύ σκληρό και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το Κόσοβο να είναι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες πλην του τέρματος που πέτυχε από στημένη φάση, ενώ λίγο πριν τη λήξη ο ρέφερι αρνήθηκε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών σε γκρέμισμα του Κεχαγιόγλου από τον Κοσοβάρο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας ανέβασαν στροφές, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στους αντιπάλους τους με κορυφαία το τετ α τετ του Σαρρή που έδιωξε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 15’ με τον Hyseni να σκοράρει με κεφαλιά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν από την Ημαθία ήταν οι Γιάννης Βάντσης (πλέον στην U19 του ΝΠΣ Βόλος), Γιώργος Βλαχάβας (Μακροχώρι), Φάνης Γράτσιανος (Θύελλα Σταυρού), ενώ στον πάγκο έμεινε ο Γρηγόρης Μουγτουσίδης του ΠΑΟ Κουλούρας.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας :

Βάντσης, Χατζηλιάδης, Χαλκίδης, (41’Αναργυρίδης), Βλαχάβας, Συμεωνίδης, (77’ Κιούρκας), Μαντζανάς, Παπαδόπουλος, (77’ Σταματιάδης), Βασιλείου, (77’ Σαρρής), Κεχαγιόγλου, (61’ Φουδούλης), Πολυχρονόπουλος, Γρατσιάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected