Κατηγορίες
Γενικά

Με πολύ κόσμο το Θεσπρωτός – Βέροια!

Στη διάθεση των φιλάθλων του Θεσπρωτού βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα με την Βέροια, τα οποία όμως παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.

Όπως αναφέρει το theball, Ο κόσμος του Θεσπρωτού μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας και τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, αναμένεται να κατακλύσει το Στάδιο την Κυριακή (23/2) στις 15:00, ώστε να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές του Ρότσα, σε μια ακόμη νίκη που θα φέρει τους κιτρινόμαυρους, ακόμη πιο κοντά στην παραμονή.

Χωρίς Μαραγκό αλλά με Στάμου η Βέροια

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης είδε με ικανοποίηση τον Πεταυράκη να ξεκινάει τρέξιμο ωστόσο ο χρόνος επιστροφής του αργεί.

Για το ματς της Κυριακής, ο τεχνικός της Βέροιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέλιο Μαραγκό που θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Στάμου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιεράπετρα.