Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία προσθήκη με Καραγιώργη η Ρόδος!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής περιόδου πραγματοποίησε ο ΑΣ Ρόδου.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καραγεώργη, τον 22χρονο (16/05/1997) γηγενή αμυντικό, ο οποίος έχει 22 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του με τη φανέλα του ΑΟΧ Κισσαμικού αλλά και της ΑΕΛ Καλλονής (αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διγενή Κοσκινού.

Αναλυτικά :

“Έναν Ροδίτη ποδοσφαιριστή επιφύλασσε ως δώρο – έκπληξη στους φίλους της η ομάδα μας, στη λήξη των μεταγραφών!

Πρόκειται για παίκτη super league, για την Ρόδο των επόμενων χρόνων. Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που ήθελε πολύ να γυρίσει και να ενισχύσει την ομάδα μας από δω και πέρα.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραγιώργη που την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στον Διγενή Κοσκινού. Ακολούθησε η πορεία του στην super league με την ένταξη του στην Καλλονή.

Η πορεία αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη αφού τον Ιούλιο του 2016, ο Ολυμπιακός τον ενέταξε στο δυναμικό του και κατόπιν τον έδωσε δανεικό στον Κισσαμικό και στα Χανιά.

Ακολούθησε η αγωνιστική δράση του Καραγιώργη στα Χανιά απ’ όπου ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει τώρα για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα με το ελάφι. Ο Αντώνης Καραγιώργης έχει γεννηθεί στις 16 Μαΐου του 1997. Έχει ύψος 1,84. Παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να προσφέρει τα πάντα στην νέα του ομάδα…”