Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύσκολη έξοδος στη Νέα Ιωνία για τη Βέροια. Τι δήλωσε η Χριστίνα Ανθίτση

Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας υποδέχεται τη Βέροια 2017 το Σάββατο στις 18.00 στη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν μεταξύ τους τέσσερις βαθμούς.

Οι γηπεδούχες βρίσκονται στη 2η θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενες στην 4η με 14 βαθμούς.

Όπως αναφέρει το e-handball, η Νέα Ιωνία έχει να αγωνιστεί 15 μέρες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό, ενώ η Βέροια προέρχεται από νίκη στην έδρα της εναντίον της Πυλαίας.

Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση είχε βρει την αθηναϊκή ομάδα νικήτρια με 22-20.

Αναφορικά με τις απουσίες, ο Μενέλαος Δανήλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μίλασιτς, Στουγιαννίδου και Χρονοπούλου, ενώ η Βούλα Ψωμιάδου θα έχει στη διάθεσή της όλες τις αθλήτριές της.

Η Κατερίνα Μανιά, αθλήτρια της Νέας Ιωνίας δήλωσε στο e-handball.gr: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και σκοπός μας είναι να κερδίσουμε τους δύο βαθμούς! Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με την Βέροια είχαν χαρακτήρα ντέρμπι, αφού και τα δύο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες , στα δύο και ένα γκολ αντίστοιχα. Επομένως περιμένουμε ότι δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα δουλεύοντας όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Η Χριστίνα Ανθίτση, εκ μέρους της Βέροιας είπε στο e-handball.gr: «Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν και έχουμε βγει από τους στόχους μας συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα θέλοντας τη νίκη».

*φωτ. verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected