Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού με γκολ του Ελ Αραμπί στο 119′! (vid)

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή για τον Ολυμπιακό και σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Άρσεναλ, παίζοντας έξυπνα και πολύ διαβασμένα, σε μια από τις έδρες που παραδοσιακά δυσκολεύονται όλες οι ομάδες.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως, έχοντας τη συμπαράσταση των εκδηλωτικών οπαδών του, επικράτησε με 2-1 στην παράταση, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ελ Αραμπί στο 119′

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη και στα 120 λεπτά που παίχτηκαν στο «Emirates» και άξιζε πέρα για πέρα να βρεθεί στους «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία όχι μόνο με τη νίκη τους στα 90 λεπτά χάρη στο γκολ του Σισέ, αλλά και με την αντίδραση που έβγαλαν στην ισοφάριση του Ομπαμεγιάνγκ στο 113’ της αναμέτρησης.

Εκεί που όλοι πίστεψαν πως τα πάντα είχαν τελειώσει, ο Ολυμπιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και το… δώρο του Λένο που χάρισε κόρνερ στους Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά της παράτασης, να σκοράρει και δεύτερο τέρμα για να πάρει την τεράστια πρόκριση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έτρεξε για… τρεις και τέσσερις στην επίθεση του Ολυμπιακού, ήταν εκεί στο… τελευταίο γέμισμα και με μια προβολή που θα περάσει στην ιστορία των Πειραιωτών, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Το τελικό 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» σηματοδότησε μια τεράστια πρόκριση, με τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν έξαλλα και να στήνουν… πάρτι στο Λονδίνο με τη λήξη της αναμέτρησης!

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Λένο, Μπεγιερίν (84′ Γουίλοκ), Σεμπάγιος (72′ Τορέιρα), Οζίλ, Πεπέ, Μουστάφι (103′ Παπασταθόπουλος), Νταβίντ Λουίζ, Τζάκα, Σακά, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (105′ Μαρτινέλι).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας (114′ Λοβέρα), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (86′ Γκασπάρ), Ραντζέλοβιτς (77′ Μασούρας), Ελ Αραμπί.

Δείτε το γκολ:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected