Κατηγορίες
Αθλήματα

Διπλή πρόκριση για τη Γραμματικοπούλου!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ζευγάρωσε τις νίκες στο μονό του Winter Moscow Open της Μόσχας και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, ενώ αργότερα εξασφάλισε μια θέση και για το ημιτελικό του διπλού.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Γραμματικοπούλου είχε ένα καλό παιχνίδι σήμερα στο Winter Moscow Open της Μόσχας και επιβλήθηκε της Ρωσίδας Vlada Koval με 6-3, 6-3 σε 68 μόνο λεπτά, για να προκριθεί στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, κέρδισε 7 games στη σειρά από το 2-3 του 1ου σετ, για να βρεθεί μπροστά με 6-3, 3-0. Δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο στο 2ο σετ και κέρδισε χωρίς να κινδυνέψει από τη 18χρονη Ρωσίδα, Νο.397 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αύριο η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει ακόμα μια Ρωσίδα, την προερχόμενη από τα προκριματικά Taisya Pachkaleva, για μια θέση στα ημιτελικά της indoor διοργάνωσης της Μόσχας.

Στο διπλό, μαζί με τη Ρωσίδα Natela Dzalamidze κέρδισαν τις Angelina Gabueva και Shalimar Talbi με 7-5, 6-3, για να μπουν στα ημιτελικά, όπου θα συναντήσουν αύριο τις Anna Kubareva και Veronika Pepelyaeva.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected