Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε την Δόξα Θεολόγου με 5-0 κατακτώντας και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου του… κλείνοντας ραντεβού για τα μπαράζ ανόδου.

Τα «λιοντάρια» συνέχισαν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τις 17 νίκες έχοντας και 4 ισοπαλίες και βρίσκονται στο… ρετιρέ της βαθμολογίας με απόσταση διαφοράς από την δεύτερη θέση.

Η ομάδα των Σερρών ταξίδεψε στην Θάσο, έχοντας αποκλειστικό στόχο την νίκη και μετά την ήττα της Χρυσούπολης από τον Αετό Οφυρνίου εξασφάλισε την πρώτη θέση που οδηγούν στα μπαράζ!

Όπως αναφέρει το Serressport, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Δόξα να περιμένει πίσω από την μπάλα. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαβασιλείου άνοιξε των σκορ για τα «λιοντάρια» με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε την πίεση του, θέλοντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, όμως το δοκάρι στο 24ο λεπτό δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν. Εννιά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό ο Ζέρης, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Πανσερραϊκό να προηγείται με δύο γκολ διαφορά.

Το δεύτερο μέρος ανήκει και πάλι στην ομάδα των Σερρών. Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έφερε και την αποβολή του παίκτη της Θάσου. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μάικλ Ολαϊτάν που αγωνιζόταν για πρώτη φορά με την φανέλα των «Λιονταριών». Ο Νιγηριανός επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ την «εσχάτη των ποινών» και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Μάικλ Ολαϊτάν όμως δεν έμεινε μόνο στο πέναλτι, καθώς στο 65ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 4-0, δίνοντας διαστάσεις «θριάμβου».

Ο Νιγηριανός επιθετικός λίγο έλειψε να σημειώσει και χατ-τρικ, καθώς στο 78ο λεπτό βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τον δείκτη του σκορ έκλεισε ο νεαρός Αλέξανδρος Μασκανάκης με ωραίο πλασέ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Πανσερραϊκός πήρε μια μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, παρέμεινε αήττητος και ταυτόχρονα… κλείδωσε την πρώτη θέση και μια θέση στα μπαράζ.

Η σύνθεση των “Λιονταριών” : Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης (66’ Τσάπαρης), Όμο (58’ Τριανταφύλλου), Παπαβασιλείου (60’ Διγκόζης), Πτηνόπουλος (55’ Γεωργιάδης), Ολαϊτάν, Μασκανάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected