Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Αλμωπός Αριδαίας!

Και μαθηματικά πρωταθλητής στον 2ο όμιλο αναδείχθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας μετά το «διπλό» (2-1) στη Θέρμη επί του Θερμαϊκού.

Το σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη άνοιξε την «ψαλίδα» στο +14 από τους διώκτες του, διαφορά η οποία δεν καλύπτεται στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, και πλέον στρέφει την προσοχή του στα μπαράζ.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Αλμωπός πέτυχε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο, επί της ουσίας, «κλείδωσε» τη νίκη.

Όπως αναφέρει το Pellasports, μόλις στο 8’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μουτζούρη, ο Πέττας με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Καμπλιώνη από θέση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Θερμαϊκού Παναγιωτίδη.

Ο Θερμαϊκός ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος, προσπάθησε να πιέσει για να μπει στο ματς, όμως αυτό έγινε λιπών αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει το σκορ στο 87’ με πλασέ του Τρόκα.

Συνθέσεις

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Τάσος Δούμας-Δημήτρης Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα (75’ Μαλλιώτας), Τρόκας, Βλαχόπουλος, Μπαλικτσής, Αχαλινόπουλος, Χαραλαμπίδης (55’ Μπατακόιας), Κράββαρης (80’ Παχούμης), Μπικιάρης Ν. (55’ Μπικιάρης Ρ.), Μαυρομάτης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Τριοναφυλλίδης, Μπυτζούρης (70’ Προκοπίου), Ναουμίδης, Νικολίτσας (88’ Γιαννόπουλος), Καμπλιώνης, Εππας, Κωστούλας (60’ Ουόρντεν), Πέττας, Αμαραντίδης (74’ Ασλαμπάλογλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected