Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σήμερα ήταν η μέρα του Daan Reiziger : Έπιασε τρία πέναλτι, σκόραρε και πανηγύρισε αλά Ρονάλντο! (vid)

O 18χρονος κίπερ του Άγιαξ, Ντάαν Ράιζιγκερ, έκανε θραύση απέναντι στους μικρούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, πιάνοντας τρία πέναλτι και σκοράροντας αυτό της πρόκρισης, ενώ το πανηγύρισε με… Siuuu.

Ήταν το μεσημέρι της φρέσκιας καριέρας του. Ο 18χρονος Ντάαν Ράιζιγκερ έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις στο ματς του Άγιαξ Κ-19 κόντρα στην αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα νοκ-άουτ του UEFA Youth League, μετατρέποντας σε προσωπικό show τη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οδηγήθηκε το ματς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο νεαρός κίπερ του Αίαντα απέκρουσε τρία χτυπήματα των νεαρών Μαδριλένων και μετά το τελευταίο, ανέλαβε ο ίδιος επιτυχημένα την εκτέλεση, σφραγίζοντας την πρόκριση των Ολλανδών στα προημιτελικά.

Αυτό που κάνει τη σημαντική διαφορά είναι ότι είχε περάσει ως αλλαγή στο 93′, αντικαθιστώντας τον βασικό τερματοφύλακα μόνο και μόνο για τη «ρώσικη ρουλέτα» (δεν υπήρξε παράταση), σε μια τακτική που βγήκε πλήρως στον προπονητή του Άγιαξ.

Το αποκορύφωμα για τον Ράιζιγκερ ήρθε με τον πανηγυρισμό του, καθώς έγινε για λίγο… Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιγράφοντας το χαρακτηριστικό του στυλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected