Διάφορα

Ιατροί, νοσηλευτές, αστυνομικοί, φαρμακοποιοί, εργαζόμενοι σε super market και καθαριότητα, όλοι στις επάλξεις!

Η περίοδος κρίσιμη απ όλες τις απόψεις αλλά και ιδιαίτερα επίπονη, δοκιμάζοντας τις αντοχές του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Ο κορονοϊός ήταν το δεύτερο χτύπημα μετά τα γεγονότα του Έβρου και η (κατά μεγάλο ποσοστό) καραντίνα, δημιούργησε νέα δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τιτάνιο αγώνα, με καθημερινές βάρδιες ώστε να βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς και ιδιαίτερα στα νοσοκομεία αναφοράς, όπου υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού.

Φαρμακοποιοί και υπάλληλοι φαρμακείων ρισκάρουν καθημερινά καθώς έρχονται σε επαφή με κόσμο, που σπεύδει για να παραλάβει φάρμακα, ενώ δεν πρέπει να αμελούμε τους εργαζόμενους στα super market, που ειδικά τώρα έχουν αυξήσει τις ώρες εργασίας και επίσης έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς πελάτες.

Ιδιαίτερη μνεία και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, που αγωνίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ρισκάροντας βεβαίως και αυτοί με τη σειρά τους να νοσήσουν με τον κορονοϊό.

Αφήσαμε στο τέλος τους αστυνομικούς, οι οποίοι αυτήν την περίοδο είναι επιφορτισμένοι με διπλό ρόλο. Αφενός να επιμεληθούν της τάξης στις πόλεις και τα χωριά, διαφυλάττοντας πως όλα λειτουργούν βάσει της νέας κατάστασης για τον κορονοϊό και αφετέρου να βρεθούν στις επάλξεις στην παραμεθόριο.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να προσευχόμαστε για όλους αυτούς που ρισκάρουν καθημερινά ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή δύναμη στο έργο τους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected