Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : GG στο 4.20 από την Λευκορωσία!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Συνεχίζουμε εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας την προσπάθειά μας για το ταμείο αυτές τις δύσκολες στιγμές με γνώμονα εσάς και φυσικά την ψυχαγωγία σας. Οι Αυστραλοί συνεχίζουν και παίζουν κανονικά αλλά χωρίς κόσμο, οι Τούρκοι έχουν αναβολή στα πρωταθλήματά τους, οι Λευκορώσοι παίζουν επίσης απρόσκοπτα και στη λίστα προστίθενται οι Αϊτινοί, η Σιγκαπούρη, η Νιγηρία και το Μαλάουι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα έχουμε σήμερα επιλογές από την Λευκορωσία και μόνο, καθώς και ενδιαφέρον παρουσιάζει και ωραίο ποδόσφαιρο παίζεται και τηλεοπτική κάλυψη υπάρχει μέσω των στοιχηματικών εταιριών. Η Λευκορωσία είναι η αλήθεια όμως ότι δεν χαροποίησε πολλούς στο ξεκίνημά της καθώς οι παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Δυναμό Μπρεστ (ισοπαλία εντός), η Μπάτε Μπορίσοφ (ήττα εκτός) και η Σολιγκόρσκ (ήττα εντός) δεν κέρδισαν με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά για τις τρεις αυτές αναμετρήσεις 486!!! Από 9.00 απόδοση είχαμε σε Μπάτε και Σολιγκόρσκ! Ελπίζουμε αυτά τα αποτελέσματα  να μην επηρεάσουν τελικά τις σημερινές μας επιλογές, οι οποίες με οδηγό τις εκπλήξεις αυτές, θα στηριχθούν στα γκολ και όχι στα σημεία σε μια συνολική απόδοση περίπου στο 4.30! Δύο αγώνες για σήμερα, συνιστώνται ως μονές επιλογές και πάμε να δούμε τις αναλύσεις τους καθώς και τις προτάσεις των αγώνων. Σημειωτέον, χαμηλό ποντάρισμα και παίζουμε πάντα για τη συμμετοχή.

Λοκομοτίβ Βίτεμπσκ-Γκοροντέγια (13:00):

Πρώτος αγώνας χρονικά η Βίτεμπσκ με την Γκοροντέγια. Οι δύο ομάδες υπήρχαν και πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με άπειρες και νεοφερμένες ομάδες. Η Βίτεμπσκ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που πέρσι τερμάτισε μόλις ένα βαθμό πάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού και δύο από τον υποβιβασμό. Χαρακτηρίζεται από την κάκιστη άμυνά της αλλά και την τραγική της επίθεση, η οποία ήταν η 2η χειρότερη. Φέτος, πήρε αρκετούς παίκτες, αποδέσμευσε κάμποσους, κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο που ναι μεν αμυντικά είναι ελλιπές αλλά στην επίθεση σκοράρει, όπως δείχνουν τα φιλικά της παιχνίδια. Σίγουρα δεν είναι μια αξιόπιστη ομάδα αλλά ένα γκολ μπορεί να σκοράρει, παίζει στην έδρα της και μπορεί να το παλέψει. Η Γκοροντέγια από την άλλη είχε επίσης έντονο ‘’πάρε-δώσε’’ κατά την προετοιμασία της και το στοίχημα των δύο ομάδων είναι η ομοιογένεια. Η φιλοξενούμενη φημίζεται για την αξιόπιστη επίθεσή της κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε. Δέχθηκε εύκολα γκολ, σκόραρε με την ίδια ευκολία και απέδειξε, όπως και πέρσι, ότι είναι ομάδα ρυθμού αλλά και της ισοπαλίας. Υπάρχει θέληση και από τις δύο ομάδες για ένα καλό ξεκίνημα και ελπίζουμε αυτό να μεταφραστεί σε γκολ. GG στο 2.10 (bwin).

Ισλόχ Μινσκ-Νέμαν Γκρόντο (15:00):

Ολοκληρώνουμε με τον μεσημεριανό αγώνα της Λευκορωσίας, ανάμεσα στην Ισλόχ από το Μινσκ και στη Νέμαν από το Χρόντο. Δύο ομάδες με ευάλωτες άμυνες και καλές επιθέσεις. Δύο μαχητικά σύνολα, όπως μας έδειξαν και πέρσι αλλά και στα φιλικά τους. Σχετικά νέες ομάδες, έχουν καινούργια πρόσωπα και οι δύο στις συνθέσεις τους, έχουν το σημείο της ισοπαλίας στο ρεπερτόριό τους και αυτό καθιστά ενδιαφέρον το ματς. Η Ισλόχ τερμάτισε 5η πέρσι ενώ η Νέμαν 9η Δύσκολο ματς για οποιαδήποτε πρόβλεψη και αξίζει σίγουρα να τολμήσουμε κι εδώ, τουλάχιστον βάσει απόδοσης, το gg. GG λοιπόν στο 2.00 (bwin). Καλή τύχη σε όλους κι όλες!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected