Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

VOUCHER Επιστημόνων με απολαβές 600 ευρώ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη διεξαγωγή του προγράμματος τηλεκτάρτισης των επιστημόνων που ανακοινώθηκε σήμερα, 30-03-2020 από τους υπουργούς οικονομικών, ανάπτυξης, εργασίας και δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κυβέρνηση προχωρά στη στήριξη 166.000 επιστημόνων – γιατρών, μηχανικών, οικονομολόγων, εκπαιδευτικών και ερευνητών – στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.

Η στήριξη στους κλάδους αυτούς θα παρασχεθεί μέσα από ένα ανοιχτό πρόγραμμα ύψους 180 εκατ. ευρώ., με επιταγή κατάρτισης (voucher), με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν οι υπουργοί οικονομικών, ανάπτυξης, εργασίας και δικαιοσύνης διευκρινίζεται ότι στους γιατρούς περιλαμβάνονται και οι οδοντιάτροι, οι ψυχίατροι και το λοιπό ιατρικό προσωπικό, ενώ στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και αρχιτέκτοντες καθώς και λογιστές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η κυβέρνηση προχωρά άμεσα στην στήριξη 166.000 επιστημόνων, προερχομένους και από τους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους :

 

  • Δικηγόρων
  • Γιατρών (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
  • Μηχανικών / αρχιτεκτόνων
  • Οικονομολόγων /Λογιστών
  • Εκπαιδευτικών και
  • Ερευνητών

 

με ένα ανοιχτό πρόγραμμα, ύψους 180 εκ., με επιταγή κατάρτισης (voucher), με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

 

Το εκπαιδευτικό επίδομα των ωφελουμένων θα είναι ύψους 600 ευρώ για έκαστο εξ αυτών και θα αφορά 100 ώρες τηλεκατάρτισης και θα καταβληθεί, σε δύο δόσεις με την ολοκλήρωση έκαστης διδακτικής ενότητας. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν και πιστοποίηση για τα αντικείμενα κατάρτισης. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί άμεσα από τη Γενική Γραμματεία Εργασίας του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και θα χρηματοδοτηθεί από συγχρηματοδοτούμενους πόρους.

 

«Στεκόμαστε δίπλα σε όλους, με λύσεις ταιριαστές για την κάθε ομάδα του ενεργού πληθυσμού της χώρας. Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία ανάπτυξης και μάθηση», τόνισαν από κοινού οι υπουργοί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.

 

Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education – Υπ.Σπουδών ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τηλ. 23310 70102 & 22004 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)

katartisi@easy-education.gr

www.easy-education.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected