Κατηγορίες
Διάφορα

Ένας 99χρονος έγραψε ιστορία, συγκεντρώνοντας 14 εκατ. ευρώ κάνοντας απλά…βόλτες στην αυλή! (vid)

Ο 99χρονος Τομ Μουρ είναι, βετεράνος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, κατάφερε με έναν μοναδικό τρόπο να συγκεντρώσει πάνω από 13,7 εκατ. ευρώ και να τα δωρίσει στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας για τη μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 99χρονος βετεράνος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, Τομ Μουρ που αποφάσισε να κάνει βόλτες στον κήπο του στηριγμένος σε περιπατητήρα, ζητώντας από χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να συνεισφέρουν ένα μικρό ποσό όταν ολοκλήρωνε την καθεμιά, για να δωρίσει το ποσό που θα συγκεντρωνόταν στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας, το NHS, καθώς είναι αντιμέτωπο με την πανδημία του κορονοϊού, μπόρεσε να συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια λίρες, ή πάνω από 13,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος εξηγεί πως είχε βάλει στόχο να διανύσει εκατό φορές 25 μέτρα στον κήπο του πριν να κλείσει τα 100 του χρόνια, την 30ή Απριλίου.

Το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας «μου προσέφερε θαυμάσια φροντίδα», εξηγεί σε βίντεο που μεταφόρτωσε η οικογένειά του σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ο Μουρ, γνωστός απλά ως «κάπτεν Τομ», φορώντας κοστούμι, με καρφιτσωμένα τα παράσημά του.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «με βοήθησε πολύ» και «κάνει σπουδαία δουλειά για όλους», πρόσθεσε ο ίδιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected