Κατηγορίες

Γ Εθνική και Τοπικά Πρωταθλήματα : Ναι μεν, αλλά μεγάλο το ρίσκο…

Οι τελευταίες επαφές των ανθρώπων της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ με τις Ενώσεις αλλά και με ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως οδηγούν σε μονόδρομο…

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν βεβαίως η υγεία των εμπλεκομένων, σε έναν τομέα όπως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που απασχολεί πολλούς ανθρώπους.

Φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολη η επανέναρξη των πρωταθλημάτων τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς θεωρείται μεγάλο το ρίσκο, μιας και ελλοχεύει ο κινδύνους για διασπορά του ιού.

Ακόμη κι αν διεξάγονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την υγεία των αθλητών, προπονητών και διαιτητών, όταν δεν έχει βρεθεί ακόμη ένα φάρμακο/εμβόλιο ούτε έχει εξακριβωθεί το πότε θα υπάρξει το ΟΚ από την πολιτεία για την επιστροφή των αθλητών σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Το πιο συνετό φαίνεται πλέον να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και να επιστρέψουν άπαντες από τη νέα σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η οριστική απόφαση από την ΕΠΟ, όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρξει το φινάλε σε Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected