Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Τρία τα σοβαρά ζητήματα για την επανέναρξη Super League 2 και Football League

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των δώδεκα ομάδων της Super League 2 και των τριών εκπροσώπων της Football League.

To sportsup.gr μίλησε με προέδρους και μέλη της διοίκησης ομάδων και των δύο κατηγοριών και όπως προκύπτει, η πλειοψηφία των ομάδων τάσσεται είναι υπέρ υπέρ της διακοπής, θέτοντας ως κύρια σημεία τρία σοβαρά ζητήματα.

Αρχικά το οικονομικό καθώς οι επιχειρήσεις όσων επενδύουν στο ποδόσφαιρο βρίσκονται στον…πάγο και εκ των πραγμάτων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις έναντι παικτών και προσωπικού.

Στη συνέχεια τόνισαν την μακρόχρονη πλέον απραξία των ποδοσφαιριστών, που χρειάζονται σημαντικό διάστημα για να επανέλθουν σε ρυθμούς (τόσο αγωνιστικούς όσο και ψυχολογικούς), ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι ξένοι παίκτες βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και για να επιστρέψουν, θα πρέπει να υπάρξει απελευθέρωση πτήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που βρίσκονται.

Τέλος, ένα επίσης σημαντικό θέμα είναι η υγεία των εμπλεκομένων, καθώς δεν υπάρχει ακόμη (και δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει) ο τρόπος για να μη νοσήσει κάποιος, παρά μόνο αν υπάρξει κάποιο φάρμακο ή εμβόλιο.

Όσον αφορά την αναδιάρθρωση, αυτή παραμένει προς συζήτηση και θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη για το εν λόγω θέμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected