Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Παντελής Καπετάνος για την άνοδο της Κοζάνης στη Γ Εθνική

Για την απόφαση αυτού, του αδελφού του και του πατέρα του να αναλάβουν τις τύχες της Κοζάνης μίλησε ο Παντελής Καπετάνος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμείς ξεκινήσαμε από την Κοζάνη. Και βλέπαμε με τα χρόνια ότι έχει προβλήματα η ομάδα. Θεωρούσαμε ότι είναι άδικο και έτσι πήραμε την απόφαση να αναλάβουμε την ομάδα και τις ακαδημίες. Δυστυχώς σοκαριστήκαμε από όσα είδαμε. Δεν βρήκαμε σημαντικά πράγματα. Ούτε μπάλες. Η προσπάθεια έγινε από λίγους ανθρώπους», ανέφερε –αρχικά- στον αέρα στη συνομιλία του με τον Βαγγέλη Νερατζιά και συνέχισε:

«Η ομάδα στηρίχθηκε σε παιδιά της περιοχής. Από την αρχή της σεζόν στόχος ήταν η άνοδος και η Γ εθνική και πιστεύαμε ότι θα το καταφέραμε. Εγώ και ο Κώστας είμαστε οι προπονητές και τρέξαμε και άλλα πράγματα. Είμαστε για τα θέματα μέσα στο γήπεδο. Η επόμενη ημέρα θέλει περισσότερο τρέξιμο», τόνισε και πρόσθεσε…

«Η ομάδα ήταν απαξιωμένη αλλά σιγά-σιγά ο κόσμος άρχισε να έρχεται στο γήπεδο. Αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως άτομα που μας έδιναν υποσχέσεις όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά μας έκαναν και πόλεμο. Ο κόσμος είδε όμως ότι γίνεται κάτι καλό», πρόσθεσε και κατέληξε μιλώντας για τους στόχους.

«Το πρώτο βήμα το καταφέραμε. Αλλά θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και για κάτι ανώτερο. Ο κόσμος όμως πρέπει να μας βοηθήσει. Δεν μπορούμε όλα να τα κάνουμε μόνοι μας. Εμείς μπήκαμε γιατί δεν νοείται ότι ο νομός να μην έχει ομάδα».

Ο παλιός άσος του Ηρακλή αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται πια ο Γηραιός χαρακτηρίζοντάς τον ως την πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected