Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προς αναδιάρθρωση οδηγούνται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας

Μπορεί να προχώρησε σε επικύρωση των βαθμολογιών η ΕΠΣ Πέλλας μετά την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στην ηγεσία του ποδοσφαίρου της Πέλλας για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της.

Όπως αναφέρει το Pellasports, τις αμέσως επόμενες μέρες θα συζητηθούν σίγουρα ποιες θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν Κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν, με το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας να θέλει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αδικίες που θα μπορούσαν να υποστούν καποιες ομάδες, από το πρόωρο τέλος της σεζόν.

Για Α1 Κατηγορία υπάρχουν εκρεμμότητες μόνο όσον αφορά τον υποβιβασμό προς στην Α’ Κατηγορία, ενώ εκρεμμότητες υπάρχουν και για την άνοδο από την Α’ Κατηγορία στην Α1 , αλλά και τον υποβιβασμό από την Α’ Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία, ενώ από την Β’ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία ανέρχονται οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας και σε περίπτωση που χρειαστούν κάποιες ομάδες για να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων στην Α’ Κατηγορία ίσως κληθούν οι ομάδες που ήταν κάτω από την προνομιούχο πρώτη τριάδα της Β’ Κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected