Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Απολαυστικός ο ενός έτους MasterChef! (vid)

Είναι μόλις ενός έτους και σαρώνει ο μπέμπης σε ρόλο MasterChef με τις μαγειρικές του δεξιότητες μπροστά στην κάμερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 1,5 εκατομμύριο πιστούς followers, που συντονίζονται για να τον παρακολουθήσουν στην οθόνη τον μικρό σεφ. Είναι απολαυστικός!

Είναι ένας μικρός σεφ μόλις ενός έτους και έχει ξετρελαίνει το διαδίκτυο με το χαμόγελό του αλλά και πώς κινείται μπροστά στην κάμερα ανάμεσα σε υλικά μαγειρικής. Είναι απολαυστικός εξ ου και οι 1,5 εκατομμύριο followers συντονίζονται για να τον θαυμάσουν.

Έχει σίγουρα ταλέντο, είναι γλυκός αλλά και τόσο μικρός, μόλις ενός έτους. Μαγνητίζει τα βλέμματα και όταν τον παρακολουθείς το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις σημειώσεις για τη συνταγή ή να μάθεις κάποιο νέο μυστικό για να βελτιώσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες.

Χειρίζεται με χάρη τα υλικά, τα τοποθετεί μέσα στα σκεύη, παριστάνει με χάρη τον μεγάλο μάγειρα και κινείται στην κουζίνα ωσάν να είναι ο φυσικός του χώρος.

Τα βίντεο με τον μπέμπη είναι φάρμακο για να σου φτιάξουν τη μέρα με τις χαριτωμένες πόζες. Σίγουρα το απολαμβάνει τουλάχιστον όσο και οι θεατές.

Και ποζάρει στη κάμερα χαμογελώντας πονηρά, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο μικρός έχει 1,5 εκατομμύριο followers που συντονίζονται για να το παρακολουθήσουν. Και εάν αργότερα, μεγαλώνοντας διαπιστώσει ότι με το ‘χει με τη μαγειρική και δεν πάει για MasterChef, σίγουρα έχει ταλέντο ως ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected