Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 27 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Έξι αγώνες διεξήχθησαν για την 11η μέρα του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Da Manha – Hotel Kapsalis   2-7, Plaza – Φούρνος  0-7, Alobar – Cpiti   5-11, Tzimos Service – Στέγη   2-6, Sport Service Sotos – Ερατεινό  3-6, Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική – Mr Wurst   4-5

2014
Δύο ματς για τη 16η αγωνιστική μέρα του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο κλειστό του ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι. Τα αποτελέσματα : Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Καφέ Bar «Scandal» Μελίκη  7-4, Βετεράνοι Χάντμπολ – Κουφώματα «Alu Syn» Βέροια  10-6

2015
1. Με την ενίσχυση της άμυνας του ξεκινά τις μεταγραφικές αναζητήσεις ο νεοφώτιστος στην Α1 Ερασιτεχνική, Κεραυνός Επισκοπής. Προς αυτή την κατεύθυνση και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή της ομάδας, Χρήστου Μποζίνη, οι “κοκκινόμαυροι” συμφώνησαν προφορικά με τον 21χρονο αμυντικό του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Πέτρο Μπάμπο οποίος με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα αποσπάσει και τα σχετικά έγγραφα ώστε να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

2. Την πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και συγκεκριμένα του Νίκου Αλμαλιώτη, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες και μετά την περσινή του παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα συνεχίσει να φορά τα “κυανοκίτρινα”.

2016
1. Αλλαγή σκυτάλης στον ΓΑΣ Κοπανού, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, καθώς ο Γιώργος Σγούρδας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες τυπικά παρελθόν, μετά από κατ ιδίαν συνάντηση του ίδιου με τη διοίκηση της ομάδας.

2. Ένα παιχνίδι περιελάμβανε το πρόγραμμα του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς. Θύελλα – Χωρίς Έλεος 51-58

2017
1. Δεν πτοήθηκε από τον καιρό η Σοφία Υφαντίδου κατά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών/Γυναικών στις Σέρρες. Η Ημαθιώτισσα αθλήτρια Σοφία Υφαντίδου προηγείται στις γυναίκες με 3.286 β., έχοντας σημειώσει 14.03 στα 100 μ. εμπ., 1,63 μ. στο ύψος, 13,47 μ. στη σφαιροβολία, που ήταν η καλύτερη επίδοση της στην πρώτη ημέρα των αγώνων και 26.17 τα 200 μέτρα.

2. Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων, η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Γ Ερασιτεχνικής στον τοπικό ΠΑΣ.

2018
1. Μετά τους Σπανό, Μπούφι και Χαραλαμπίδη, ο ΓΑΣ Κοπανού συμφώνησε και με τον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος θα παραμείνει στα γκολπόστ για δεύτερη χρονιά.

2. Δεν θα συνεχίσει στον ΑΟ Μαρίνας ο Χρήστος Γκότσης, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους, θα αναζητήσει ομάδα στη Β Ερασιτεχνική.

3. Ένα από τα μεγαλύτερα σε συμμετοχή τουρνουά Ακαδημιών, διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Νησίου στην Ημαθία. Ο διοργανωτής Αστέρας Αλεξάνδρειας πήρε άριστα στη διεξαγωγή του τουρνουά στο οποίου συμμετείχαν 47 Ακαδημίες από τη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα, σε ένα διήμερο με πολλούς αγώνες τους οποίους ευχαριστήθηκαν γονείς και παιδιά.

4. Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα 35+ της Βέροιας στο στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Βέροια ηττήθηκε από τη Θεσσαλονίκη (67-81) οι Ημαθιώτες είχαν πρώτο “βιολί” τον Ιωσηφίδη, που σημείωσε 17.

2019
Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά του Ολυμπιακού Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με τη συμμετοχή επτά Ακαδημιών από τον νομό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected