Κατηγορίες
Super League 1

Είχε Μπρούνο Γκάμα σε…οίστρο ο Άρης και έκανε την ανατροπή

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ο πρωταγωνιστής και ο Άρης ο νικητής στο 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για τρίτη φορά φέτος αναμετρήθηκαν Άρης και ΟΦΗ και για τρίτη φορά η ομάδα που άνοιξε το σκορ δεν νίκησε.

Ο Άρης μπήκε με ενθουσιαμό στο παιχνίδι και πίεσε στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο ΟΦΗ όμως κράτησε την ηρεμία του και σιγά σιγά και την μπάλα. Με κατοχή κοντά στο 60%, γρήγορη μεταφορά στην επίθεση και καλές επιλογές απείλησε αρκετά.

Το γκολ ήρθε μετά από ακόμη μια καλή συνεργασία και ασίστ του Μάνου για τον επερχόμενο Σακόρ ο οποίος με το πρώτο γκολ του φέτος έκανε το 0-1 στο 21ο λεπτό.

Ο Άρης εκνευρίστηκε, έκανε φάουλ και ο ΟΦΗ συνέχισε με ηρεμία καλή κυκλοφορία να απειλεί.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως ο ΟΦΗ γύρισε μερικά μέτρα πίσω, ο Άρης δούλεψε καλά στην κυκλοφορία της μπάλας και μέσα σε πέντε λεπτά βρήκε την ισοφάριση. Ο Ροζ έκανε την σέντρα βρήκε στην κίνηση τον Γκάμα που έκανε το 1-1 στο 42ο λεπτό. Ημίχρονο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο τέταρτο είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ είχε την μπάλα, απειλούσε και ο Άρης δεν μπορούσε να πάρει ανάσες. Καλύτερη ευκαιρία ένα σουτ του Μάνου που έφυγε δίπλα από την εστία του Κουέστα.

Η είσοδος του Μαντσίνι στο 63ο λεπτό αντί του Ιντέγε άλλαξε και την εικόνα του αγώνα. Ο Άρης έγινε πιο θαρραλέος, κινητικός και επικίνδυνος. Ο Μπρούνο Γκάμα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στο 73ο λεπτό και ο Κόρχουτ με δυνατό διαγώνιο σουτ το 3-1 στο 80ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχος. Ο Άρης είναι πλέον δεκαεπτά χρόνια αήττητος απέναντι στον ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνες.

Συνθέσεις

Άρης : Κουέστα – Ροζ, Σόουζα (90′ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Βέλεθ, Σάσα (89′ Τόνσο), Φετφατζίδης (83′ Μπα), Γκάμα (83′ Μαρτίνες), Λάρσον, Ιντέγε (63′ Μαντσίνι)

ΟΦΗ : Γουόλι, Μαρινάκης (85′ Μπράουν), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (85′ Βίκτορ), Σακόρ (56′ Στάικος), Νέιρα, Ναμπί (85′ Νοικοκυράκης), Σεμέντο, Μάνος (65′ Φιγκερέντο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected