Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ο Σωκράτης Διούδης κλείνει το…μάτι στον Φαν ‘τ Σχιπ (vid)

Ο MVP της αναμέτρησης βγήκε εύκολα. Ήταν από τα ματς που φαινόταν ότι κάποια στιγμή ο αντίπαλος θα σκοράρει, όμως κάθε του επίθεση έπεφτε πάνω σε έναν και μοναδικό παίκτη. Τον τερματοφύλακα.

Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έκανε τουλάχιστον 4-5 σημαντικές αποκρούσεις και συνέβαλε τα μέγιστα για να μην ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο γκολκίπερ με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας κράτησε το εντός έδρας αήττητο του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα για 10ο σερί ματς. Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δέχθηκε μόλις 4 γκολ, εκ των οποίων τα 2 στο πρώτο από την ΑΕΚ.

Μόλις 2 γκολ σε 9 ματς είναι εκπληκτικό ποσοστό, ιδίως όταν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό του 2020 και όχι εκείνον που έπαιζε ο Γιόζεφ Βάντσικ ή ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Διούδης είχε ακούσει κατά καιρούς διάφορα, όμως τώρα κλείνει στόματα. Μιλά στο γήπεδο. Αφήστε που χρωστούσε κάτι στους θερμόαιμους της Τούμπας από την 3η Νοεμβρίου, όταν του την «έπεσαν» λόγω του «κίτρινου» παρελθόντος του.

Αγώνας για… μεταγραφή ήταν εκείνος με τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι έχει επεκτείνει τη συνεργασία του δε σημαίνει ότι δεν αποχωρεί κιόλας. Ίσα-ίσα που ο Τσάβι Ρόκα έχει λάβει το μήνυμα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από πωλήσεις.

Βρίσκεται σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, ως τερματοφύλακας έχει ακόμα μπόλικο μέλλον (γερός να είναι) και με εμφανίσεις όπως αυτή θα ενισχύει τον Παναθηναϊκό για όσο ακόμα του ανήκει.

Αναφορικά με την εικόνα του ματς, το α’ ημίχρονο ήταν απελπιστικό, όμως στο β’ το «τριφύλλι» πήρε κατοχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, έκανε κάποιες τελικές και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με τον Αργύρη Καμπετσή στο τέλος.

Οι παίκτες έχουν το δύσκολο έργο να βρίσκουν κίνητρο εν όψει κάθε αγώνα. Ποιο είναι το επόμενο; Να μην πάρει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Σημεία των καιρών. Πολλών… καιρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected