Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 20 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Δύο παιχνίδια διεξήχθησαν για την προημιτελική φάση του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Bowling City Club  – De Facto  7-5, Hotel Kapsalis – La Notte  6-1

2014

2015
1. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια, η Σοφία Υφαντίδου κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στίβου του Ηρακλείου. Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια των συνθέτων αγωνισμάτων είχε βολή στα 55.58 στη δεύτερή της προσπάθεια και χάρισε δέκα βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθεια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

2. Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μακροχωρίου, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α1 Ερασιτεχνική. Στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε η κα Μερόπη Πατσιαβούρα.

3. Με μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή ο σύλλογος ακαδημιών Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν. Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του σωματείου στο Νησέλι, από νωρίς οργανώθηκε το πάρτι με συμμετέχοντες τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές των ακαδημιών.

2016
1. Ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολος Μπέκας συμφώνησε με τον Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας στη Γ Εθνική.

2. Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball «1ο Νηρέας Cup» στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Βεροίας Ι. Σαφαρίκα – Ι. Μπαρμπαρούση. Για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά μετά την Θεσσαλονίκη ο ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis στους άνδρες και ο Σπάρτακος στις γυναίκες, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.

3. Κυπελλούχος στο 2ο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα το «Γυαλί Καφενέ»! Μετά από έναν εξαιρετικής ποιότητας τελικό, το «Γυαλί Καφενέ» επικράτησε με 3-1 σετ των Ανταλλακτικών “Φωτιάδης” και κατέκτησε το Κύπελλο του Τουρνουά και παράλληλα το ταξίδι για τρεις μέρες στην Κέρκυρα ή στην Κρήτη, προσφορά του «Rallis Travel» στη Νάουσα.

2017
1. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βέτλανς» η τακτική Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα, στην οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης για την περίοδο 2015-2017 και έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρόεδρος του Συλλόγου θα σε συνεχίσει ο Απόστολος Μπέκας, ενώ η κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων στα μέλη του Δ.Σ. θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

2. Ο Χάρης Παραστατίδης, πρώτος σκόρερ του Κεραυνού Επισκοπής στη σεζόν που ολοκληρώθηκε (19 τέρματα) αλλά και πρώτος “μπόμπερ” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας (7 γκολ) κάνει την εκκίνηση στον προγραμματισμό της ομάδας αλλά και τη συγκρότηση του ρόστερ για την περίοδο 2017/2018.

3. Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εθνικού Κλειδιού, κατά την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου ΔΣ, ενώ έλαβαν χώρα και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Συμβουλίου. Πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Θωμάς Ρακόπουλος, ο οποίος μαζί με τους Στάθη Τσολάκη και Βασίλη Τσακίρη, επιστρέφουν στον σύλλογο μετά από απουσία λίγων ετών.

4. Η πρώτη κίνηση της νεοσύστατης διοίκησης στον Άρη Παλαιοχωρίου, ήταν η επιλογή του προπονητή. Ο πρόεδρος Ανδρέας Μουστάκας και το ΔΣ επέλεξαν τον Γιώργο Απόσογλου, ο οποίος αναλαμβάνει μετά από ένα εξαιρετικό ομολογουμένως έργο που άφησε ο προκάτοχος του, Δημήτρης Πρίντζιος.

5. Η διοικούσα επιτροπή του Φίλιππου Βέροιας στο μπάσκετ ανακοίνωσε την επιστροφή του Φώτη Καβαργύρη.

6. Μετά τους Βασίλη Γκανά και Κωνσταντίνο Καπνά, σειρά πήρε ο Μάριος Τρομπούκης ο οποίος θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον ΑΟΚ Βέροιας.

7. Δύο ημιτελικοί που κρίθηκαν με…σκούπες περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του 3ου Τουρνουά Foot Tennis, που διεξάγεται στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Τα αποτελέσματα : Hotel Kapsalis – Το Στέκι  0-3, Κρύπας – Οικοκίνηση  3-0

8. Δύο πολύ δυνατούς ημιτελικούς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 19/6 στο ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα Παρταλια επιβλήθηκαν των Oklaχώμα με 50-38 ενώ στο δεύτερο οι Φούφουτος κέρδισαν τους Bad Boys με σκορ 69-38.

2018
1. Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Α ΕΠΣ Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πρίντζιο, ο οποίος είναι από σήμερα προπονητής στον σύλλογο που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν (επί τετραετία) ενώ έχει σημαντικές περγαμηνές τόσο στον Εθνικό Κλειδιού φέτος (11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες), τον Άρη Παλαιοχωρίου τη σεζόν 2017/2018 (άνοδος στην Α1) όσο και με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας στον οποίο θήτευσε για μια επταετία.

2. Ο ΑΟ Μαρίνας προχώρησε στην ανανέωση με τους Δημήτρη Αντιφάκο και Δημήτρη Κελέσμητο.

3. Μετά τους Κασάπη, Χρυσάφη, Ιωσηφίδη και Τσιμτσιρίδη η διοίκηση των Αετών Βέροιας έκανε γνωστή τη συμφωνία και με τον Κωστή Γκεκόπουλο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

4. Πρωταθλητής 2018 στο Foot Tennis το “Hotel Kapsalis”! Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, με εντυπωσιακές φάσεις αντάξιες της δυναμικής των δύο αντιπάλων, το Hotel Kapsalis κατέκτησε το τρόπαιο στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis.

5. Πραγματοποιήθηκαν οι δυο ημιτελικοί αγώνες του ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχώρι. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Bad Boys και με με σκορ 49-42 να προκριθούν για πρώτη τους φορά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς, οι πρωταθλητές “Παρτάλια” επικράτησαν με 20 πόντους διαφορά των Texas Losers και θα δώσουν το παρών στον τελικό για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

2019
Εντυπωσιακή παρουσία για τις Παγκορασίδες του Φιλίππου Βέροιας στο Μενοίκιο Cup. Μετά από πέντε νίκες σε πέντες ματς, τα κορίτσια από την Ημαθία προκρίθηκαν στα ημιτελικά και διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected