Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σάββατο 20/6 – Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις της ημέρας στη Γ Εθνική

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για το Σάββατο 20/6 :

Ρεθυμνιακός
Κάτοικοι Σοχώρας και φορώντας την φανέλα του Ρεθυμνιακού θα παραμείνουν σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι Στέλιος Δελήμπασης και Δημήτρης Μυρθιανός. Με την παραμονή των δύο έμπειρων Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών, ο Ρεθυμνιακός φτάνει αισίως στις 6 ανανεώσεις αφού είχαν προηγηθεί οι Δροσάκης, Χαλκιαδάκης, Σηφακάκης και Ι. Νικηφόρος.

Αλμυρός Γαζίου
H νεοφώτιστη ομάδα του Ηρακλείου ανανέωσε την συνεργασία του με τον Κρις Ξενοκτιστάκη. Μεταγράφηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 από την U19 του ΟΦΗ και είχε 1,570 λεπτά σε 21 συμμετοχές, εκ των οποίων 16 “γεμάτα” 90άλεπτα.

Άνω Μερά
Παραμένει κάτοικος Μυκόνου ο Ανδρέας Σκέντζος. Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο 47χρονος προπονητής συμφώνησε με την Άνω Μερά και θα την καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Άρης Σούδας
Πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης Σούδας αφού απέκτησε τον Γιάννη Μποτωνάκη.

Η ανακοίνωση :

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Μποτωνάκη. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας τον 29χρονο (17/7/1991) μεσοεπιθετικό, στον οποίο ευχόμαστε να είναι υγιής και ν’ απολαύσει τη συμμετοχή του Αρη μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αιολικός
Αρχίζει σιγά-σιγά να κινείται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αιολικός, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, που ξεκίνησε λόγω της πανδημίας και της αιφνιδιαστικής διακοπής των πρωταθλημάτων. Όπως αναφέρει το Sportlesvos, η πρώτη κίνηση από τη διοίκηση αφορά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς και για την περίοδο 2020-21. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εξαρχής για 1,5 χρόνο και από τη στιγμή που υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση, ο Πέτροβιτς θα ηγηθεί της προσπάθειας και φέτος.

ΑΕ Κηφισιάς
Οι Χάρης Ραντζής και Μάκης Παυλάκης παραμένουν και τη νέα σεζόν.

Χαραυγιακός
Ανανεώσεων συνέχεια στον Χαραυγιακό καθώς σύμφωνα με το Soccerlive, η ομάδα της Ηλιούπολης έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Πλουμή.

Θησέας Αγριάς
Ο νεαρός Δημήτρης Ζάχος θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον Θησέα.

Η ανακοίνωση:

«Ανανεώσεων συνέχεια στον Θησέα Αγριάς. Σειρά πήρε ο Δημήτρης Ζάχος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και έτσι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας».

Αναγέννηση Πλαγιάς
Ανανέωσε η συνεργασία τους με τους πρωτοπόρους της ΕΠΣ Κιλκίς ο Σωκράτης Παπαδόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Μπάμπη Χρυσοστομίδη στον πάγκο του Ορφανίου. Ο Σερραίος τεχνικός μετράει ήδη δύο ανόδους με τον Μέγα και συνεχίζει για τρίτη περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected