Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 24 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013

2014
1. Εκδήλωση, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2013-14, πραγματοποίησε το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Σε μια δίωρη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι μπασκετμπολίστες Τσαϊρέλης Μιχάλης (ΠΑΟΚ), Βεργίνης Δημήτρης (LUKOIL ACADEMICA) και Τριχόπουλος Γιώργος (Φίλιππος Βέροιας).

2.Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Λιτόχωρο, το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος με την επωνυμία «Γ’ Ολύμπια». Πήραν μέρος πάνω από 20 σύλλογοι και μεταξύ αυτών Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νάουσας με 9 αθλητές που συνόδευε ο προπονητής Γιώργος Καισαρίδης.

2015

2016
1. Πραγματοποιήθηκε στο Cafe “Mexx” στο Γιαννακοχώρι, η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, προπονητή και παικτών του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό σχήμα της ομάδας, ενώ ελάχιστοι ήταν οι -δικαιολογημένα- απόντες από πλευράς παικτών, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος μαζί αλλά και με τον προπονητή Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

2. Τέλος η σεζόν στην Ακαδημία Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας, που πραγματοποίησε την τελετή λήξης για την περίοδο 2015-2016.

2017
Ο Γιώργος Κουλακιώτης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Κοπανού.

2018
1. Ένας ακόμη παίκτης από το ρόστερ που έφερε την άνοδο στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, συμφώνησε να παραμείνει στους Αετούς Βέροιας. Ο λόγος για τον Σάκη Ιατρού, που συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη στολή των πρωταθλητών της Β κατηγορίας.

2. Την απόκτηση του Τρύφωνα Γιάνκου από τον Ολυμπιακό Λουτρού ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ΑΕ Σχοινά, την ώρα που ανανέωσαν για τη νέα σεζόν οι Λεντιάν Γκρίβα – Γιάννης Μαραγκός – Γιώργος Κρουστάλης – Δημήτρης Παπαδόπουλος – Κώστας Μαραγκός – Νεκτάριος Κουκλάς – Παναγιώτης Καραμήτσος – Ραφαήλ Μαραγκός – Δημήτρης Περνετζής – Φώτης Παπαδόπουλος – Ραφαήλ Δουδούκης – Γιώργος Χατζηκώστας

3. Ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Ακαδημία Βέροιας, η 24η κατά σειρά από την ημέρα της “γέννησης” της. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα σεζόν, ανταλλάσσοντας ευχές για το καλοκαίρι ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού για τον Θάνο Τσαλουχίδη που επιλέγει μια νέα στροφή για το επαγγελματικό του μέλλον και συγκεκριμένα στον τομέα της δημοσιογραφίας.

4. Μια πολύ μεγάλη επίδοση σημείωσε ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί”, Παναγιώτης Κοντονής! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό της κατηγορίας 36 και συνέτριψε παράλληλα το Πανελλήνιο ρεκόρ.

2019
1. Πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάουσας, η καθιερωμένη ετήσια γιορτή Ενόργανης Γυμναστικής από τον Ηρακλή Νάουσας.

2. Μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τον 10χρονο Στέλιο Γκαζγκάζη της Ακαδημίας του Άγιαξ Ημαθίας! Ο μικρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο Ρέντη και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, όπου θα προσπαθήσει να πείσει τους “ερυθρολεύκους” για τις ικανότητες του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected