Κατηγορίες
Super League 2

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Ντίνος Πάγκαλος

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Ντίνος Πάγκαλος μέσω της συνέντευξης του στο athlitiko.

Μια καριέρα υψηλού επιπέδου φτάνει έτσι στο τέλος της για έναν από τους πιο επιτυχημένους τα τελευταία χρόνια ποδοσφαιριστές που ανέδειξαν τα Χανιά.

Ο Πάγκαλος σε λίγες ημέρες θα “κλείσει” τα 35 του χρόνια, αποφασίζοντας να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ουσιαστικά, αυτό έχει συμβεί από τα μέσα της χρονιάς που πέρασε ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο Πάγκαλος αποχώρησε πριν το τέλος της σεζόν και όπως αποδεικνύεται πια, η προηγούμενη, ήταν η τελευταία του στο ποδόσφαιρο.

Ο Ντ. Πάγκαλος μέτρησε στην καριέρα του ούτε λίγο, ούτε πολύ 251 παιχνίδια, σημειώνοντας 58 γκολ στις ομάδες όπου αγωνίστηκε, σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου πάντα, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το πέρασμα του από την Κύπρο, παίζοντας για λογαριασμό της Α.Ε. Ζακακίου και στη συνέχεια του Αρη Λεμεσού.

Η πρώτη μεγάλη μετακίνηση του Πάγκαλου ήταν στην ομάδα του Πανθρακικού στην Β’ Εθνική, τον οποίο η ομάδα της Θράκης είχε αποκτήσει με τη μορφή της μεταγραφής από τον Πλατανιά το Γενάρη του 2011. Φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά και ομάδων με ιστορία όπως η Παναχαϊκή.

Φυσικά δεσπόζει το πέρασμα του από τις ομάδες του Πλατανιά και του Α.Ο. Χανιά, τις οποίες υπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τον Πλατανιά κατάφερε μάλιστα να είναι μέλος της ομάδας που σφράγισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ την σεζόν 2011-12 ενώ ακολούθως, το 2013-14 ,βρέθηκε μια ανάσα από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον ΑΟΧ.

Επίσης κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του στον Πλατανιά, ενώ ακόμα αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών στη Β’ Εθνική, την Παλαιόχωρα και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο και τις ικανότητές του ήταν η Ιωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected