Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Αποχωρήσεις από Βόλο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη

Οι Μάντζης, Οικονόμου, Τόρες, Μελίσσας και Κάσες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μέχρι το τέλος των play out.

Παρελθόν από τον Βόλο αποτελούν από σήμερα (30/6) πέντε ποδοσφαιριστές, καθώς έμειναν ελεύθεροι ή ήταν δανεικοί από άλλες ομάδες και δεν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος των play out. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Βασίλης Μάντζης (επιθετικός, 22/2) και Βαγγέλης Οικονόμου (αμυντικός, 9/0), ενώ στη δεύτερη οι Νίκος Μελίσσας (τερματοφύλακας, 8/0), Χοακίν Τόρες (μεσοεπιθετικός, 24/5) και Νάτσο Κάσες (μέσος, 6/0).

Τέλος ο Άνχελ Μαρτίνεθ από τον Αστέρα Τρίπολης

Στους παίκτες που δεν υπολογίζονταν για την επόμενη σεζόν και για αυτό δεν θα έμεναν στην Τρίπολη μέχρι το φινάλε των play out συμπεριλαμβάνεται ο Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο 29χρονος αριστερός Ισπανός μπακ αποχαιρέτησε σήμερα (30/6) τους συμπαίκτες του και αποτελεί πια παρελθόν από την ομάδα ύστερα από μία διετία, όπου κατέγραψε 47 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (2 γκολ).

Οι Σουάρεθ, Βαλιέντε συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αποχωρεί ο Ντίρεσταμ από τη Ξάνθη

Στην Ξάνθη προετοιμάζονται για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι άουτ που θα κρίνουν την παραμονή απέναντι σε Λαμία (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός) και ΑΕΛ (εκτός). Και σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6 πλην του Ντίρεσταμ (φωτ), ο οποίος -όπως αναμενόταν- αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τους Ακρίτες καθώς δεν υπολογιζόταν.

Οι δανεικοί Εντουάρντο, Σόσα και Στάρτζεον, αλλά και εκείνοι που ανήκουν στην Ξάνθη και τα συμβόλαιά τους έληγαν (Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Μπαριέντος και Τζουρίσκοβιτς μεταξύ άλλων) συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα και τον Ιούλιο, δηλαδή μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected