Κατηγορίες
Γενικά - Διάφορα - Συνεργάτες

Η συνεργασία μου με τη Μαυρέτα Λενικάκη και το νέο project που θα γίνει… “Talk of the Town”! (του Αργύρη Τσιγγενόπουλου)

Tου Αργύρη Τσιγγενόπουλου, αρχισυντάκτης του sportsup.gr

Έχω την τιμή και τη χαρά να αναγγείλω τη νέα μου συνεργάτιδα στην εκπομπή που θα βγει σε λίγο καιρό στον αέρα και θα είναι κάτι διαφορετικό από ότι σας έχω (έχουμε) συνηθίσει!

Η Μαυρέτα Λενικάκη, επί μία επταετία Καλλιτεχνική Διευθυντής και συνολικά δώδεκα ως καθηγήτρια χορού στην ΚΕΠΑ Βέροιας, θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής “Talk of the Town”, η οποία θα αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του “Focus” που ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας, αλλά με διαφορετικό πλέον project.

Η αλήθεια είναι πως όταν έλαβα τα βιογραφικά (να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσες μου έκαναν την τιμή να αποστείλουν για τη συγκεκριμένη θέση), ξεχώρισα αυτό της Μαυρέτας, τόσο γιατί ταιριάζει στο ύφος της εκπομπής όσο και για το βασικό συστατικό της εμπειρίας που διαθέτει πάνω στα στοιχεία που θα πλαισιώνουν αυτό που ξεκινάμε.

Η Μαυρέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα, ως το τρίτο παιδί της οικογένειας και μάλιστα ο θαυμασμός της προς το χώρο του θεάματος ξεκίνησε από αρκετά μικρή ηλικία καθώς η μητέρα της ως εκπαιδευτικός και με βαθιά αγάπη σε κάθε μορφής τέχνη, φρόντιζε να τη φέρνει συχνά σε επαφή.

Παρ όλα αυτά μία ήταν η τέχνη που την κέρδισε : ο χορός! Μέσα από αυτόν μπορούσε να εκφράζεται χωρίς να ακούγεται, κάτι το οποίο ήταν ομολογουμένως αρκετά δύσκολο στην παιδική ηλικία.

Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος από τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα διδασκαλίας. Ακολούθησαν χρόνια εξάσκησης, συμμετοχών σε παραστάσεις και διακρίσεων σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, ως επιστέγασμα της λατρείας που είχε (και έχει) για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τελειώνοντας το σχολείο η επιλογή του επαγγέλματος ήταν μονόδρομος. Επέλεξε να γίνει φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης για επιπρόσθετες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που είχε επιλέξει και ταυτόχρονα φοίτησε στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το 2006, πτυχιούχος πλέον καθηγήτρια χορού, ξεκίνησε να εργάζεται σε σχολές χορού στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική ενώ ταυτόχρονα ήταν μέλος της ομάδας χορού Β+6, πραγματοποιώντας παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το 2008 ξεκίνησε η συνεργασία με την ΚΕΠΑ ως καθηγήτρια χορού ενώ από το 2013 μέχρι και πρότινος, ανέλαβε τη Διεύθυνση της σχολής.

Να σημειώσω εδώ πως από τις πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις σχετικά με την εκπομπή, εντόπισα πως έχει μια ιδιαίτερη τεχνική στις συνεντεύξεις και είμαι σίγουρος πως θα το διαπιστώσετε και σεις καθώς σύντομα θα παρακολουθήσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε σε μένα, όπου και αποδεικνύει πως είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαυρέτα για την αποδοχή της πρόσκλησης και είμαι σίγουρος πως αυτό που έρχεται, θα το γουστάρουμε πρώτα εμείς (βασικό) και στη συνέχεια οι θεατές και αναγνώστες!

Καλή αρχή Μαυρέτα, εύχομαι η σημερινή μέρα που τυχαίνει να είναι και η μέρα γενεθλίων σου να είναι σημαδιακή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected