Super League 2

Αποχωρεί από τον Καραϊσκάκη ο Τέλης Καραγιαννίδης

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός του Καραϊσκάκη, Τέλης Καραγιαννίδης, γνωστοποίησε την αποχώρηση από την ομάδα.

Έπειτα από επιτυχημένη πορεία τεσσάρων ετών στον Καραϊσκάκη, ο Τέλης Καραγιαννίδης με συγκινητική, όσο και με νόημα, ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως ο κύκλος αυτός έκλεισε για εκείνον, και αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του :

“Έπειτα απο τέσσερα χρόνια στην ομαδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω.. Είναι μια απόφασή αρκετά δύσκολη για εμένα, όμως συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποιοι είναι εντελώς αντίθετοι με τις αξίες μου και δε μου αφήνουν περιθώρια σκέψεων. Θα ήθελα δε, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση να αποφύγω κάθε αρνητική αναφορα σε όλες αυτες τις καταστάσεις, γιατί στην ομάδα αυτη έζησα στιγμές πού θα εκτιμώ και θα θυμάμαι για πάντα! Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και έκανα φίλους που θα μείνουν! Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, το ιατρικό τιμ, τους μασερ και τους φροντιστες για την συνεργασία μας ολα αυτά τα χρόνια! Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά για να μην ξεχάσω – αδικησω κάποιον! Την παλιά διοίκηση της ομάδας, για τα 3,5 χρονια συνεργασίας! Τον κόσμο της ομάδας και της Άρτας για την μεγάλη συμπαράσταση του!! Καλη συνέχεια στην ομάδα μας!! Υπερηφάνεια για τον κόπο, την προσπάθεια και όλα όσα πετύχαμε!!! Θα ειστε πάντα μέσα στην καρδιά μου!!!”

*artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected