Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 16χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό!

Πριν από δύο εβδομάδες ο 16χρονος Ιβάν Ζαμπορόφσκι έδινε μάχη για τη ζωή του, αλλά όχι μόνο βγήκε νικητής, αλλά πλέον έχει και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όπωσ αναφέρει το football-academies, ο Ιβάν Ζαμπορόφσκι από την κόλαση ενός ανθρώπου που τον χτύπησε κεραυνός βρέθηκε δυο εβδομάδες μετά στον παράδεισο, καθώς η ομάδα του, Ζνάμια Τρούντα, τον έκανε επαγγελματία.

Όλα έγιναν σε μια προπόνηση της ομάδας της Μόσχας, όταν την ώρα που ο 16χρονος γκολκίπερ ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα ελεύθερο, χτυπήθηκε από κεραυνό και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι.

Αμέσως, ο προπονητής του έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες, πιέζοντας την καρδιά του, ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής διακομίστηκε άμεσα και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο παίκτης και ο προπονητής του μίλησαν στο ρωσικό κανάλι Channel One για το περιστατικό.

«Ακούσαμε την έκρηξη και όλοι γυρίσαμε και είδαμε τον Ιβάν στο έδαφος. Όταν πήγα από πάνω του, ήταν πεσμένος μπρούμυτα. Τον γύρισα και είδα πως η φανέλα του είχε καεί στο στήθος, οπότε άρχισα τις μαλάξεις» είπε ο Άντον Μπάσοφ.

«Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να φεύγω από το σπίτι και μετά να ξυπνάω στο νοσοκομείο» είπε ο Ζαμπορόφσκι λέγοντας ότι νιώθει πλέον πολύ καλύτερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected