Κατηγορίες
Διάφορα

Έχεις λίγα like στις φωτογραφίες σου και γενικά έχεις χάλια ψυχολογία επειδή δεν είσαι viral; Πέτα μια καρέκλα από τον 45ο όροφο (vid)

Η 20χρονη Μαρσέλα Ζόια, η οποία δηλώνει influencer, πέταξε καρέκλα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 45ο όροφο, με σκοπό να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα likes στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2000 δολαρίων, με την δικαστή να αναφέρει ότι ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και ότι η κοπέλα ντροπιάστηκε δημοσίως.

Εκτός του προστίμου, η κοπέλα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή και 150 ώρες κοινωνική εργασία.

«Δεν μπορώ να της καταλογίσω ότι είχε την πρόθεση να βλάψει κάποιον όταν πέταξε την καρέκλα» είπε η δικαστής.

Το δικαστήριο έκρινε την 20χρονη με επιείκεια, αφού παραδέχθηκε την ενοχή της για πρόκληση φθορών και αναγνώρισε ότι έθεσε σε κίνδυνο ζωές, καθώς η καρέκλα προσγειώθηκε κοντά σε μια γυναίκα σε καροτσάκι.

Το βίντεο που καταγράφει το περιστατικό έγινε viral στα social media, προκαλώντας επικριτικά σχόλια για τη Ζόια, στην οποία δόθηκε το παρατσούκλι «Η κοπέλα με την καρέκλα».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η νεαρή Καναδή, η οποία δεν εμφανίζεται να εργάζεται κάπου, κατάφερε τον στόχο της καθώς μετά το βίντεο με την επικίνδυνη κίνησή της κατάφερε να αυξήσει τους followers της από 4.000 σε περισσότερους από 63.000.

Η ίδια φροντίζει, εν τω μεταξύ, να συντηρεί το ενδιαφέρον των followers ανεβάζοντας όσο το δυνατόν πιο προκλητικές φωτογραφίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected