Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θύελλα Σαρακηνών : Σπουδαία κίνηση για τα γκολπόστ, συνεχίζει ο Ρώσσης

Την απόκτηση του Σπύρου Παπαθανασίου ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, ενισχύοντας το ρόστερ της στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο έμπειρος πορτιέρο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι Πειρατές μετά την φυγή του Γιάννη Φιρινίδη, έψαχναν τον αντικαταστάτη του, καταλήγοντας στον Σπύρο Παπαθανασίου.

Ο 28χρονος (12/02/1992) γκολκίπερ, διεθνής με την U17 της Ελλάδας, αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα και παλαιότερα σε Μακεδονικό, Αιγινιακό, Ηρακλή, Εθνικό Γαζώρου, Καβάλα, Βισαλτιακό Νιγρίτας, Ηρακλή Αμπελοκήπων και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών ανακοινώνει την μεταγραφή του τερματοφύλακα Σπύρου Παπαθανασίου από τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ομάδα σταδιακά ενισχύεται εκεί που πρέπει και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών!

Συνεχίζει ο Λάζαρος Ρώσσης

Την παραμονή του σκληροτράχηλου αμυντικού Λάζαρου Ρώσση ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, με μία ακόμη σημαντική εκκρεμότητα να έχει θετική εξέλιξη για τους Πειρατές, ενόψει της παρουσίας τους για δεύτερη σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, ήταν από τα βασικά στελέχη των Πειρατών της Πέλλας και η άκρως θετική παρουσία του, οδήγησε την διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη να ανανεώσει την συνεργασία της με το γηγενή άσο.

Οι επαφές του με τον Γενικό Αρχηγό της Θύελλας, Χρήστο Πέτση είχαν αίσιο τέλος, προς τέρψη των φίλων της ομάδας και τις επόμενες ημέρες έρχονται και άλλες ανακοινώσεις τόσο από ανανεώσεις, όσο και από μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν τους Πειρατές στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

*με στοιχεία από το Pellasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected