Κατηγορίες
Διάφορα

Η Καβάλα των εξαιρετικών εκδηλώσεων του Αυγούστου, ακυρώνει λόγω covid-19!

Προβληματισμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον Δήμο Καβάλας μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή μας αναφορικά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί και πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Αν και οι γενικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας δεν επιβάλλουν ακόμα την ακύρωση «ανοιχτών» εκδηλώσεων, πέραν των πανηγυριών, η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί παρά να λάβει υπόψιν της τα νέα δεδομένα [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Παγγαίου ήδη προχώρησε στην ακύρωση όχι μόνον των εμποροπανηγύρεων της Νέας Ηρακλίτσας και της Νέας Περάμου αλλά και όλων των εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν, πχ στην Ανακτορούπολη, αλλά και στο «κλείσιμο» των κατασκηνώσεων της Περάμου, ενώ αντίστοιχες ακυρώσεις έχουν γίνει και στον Δήμο Θάσου.

Προς το παρόν, έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις του Cosmopolis της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020. Το διήμερο αφιέρωμα μνήμης στον Λευτέρη Ξανθόπουλο που έχει προγραμματιστεί για τις 2 και 3 Αυγούστου 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποφασιστεί καθολική ακύρωση ΟΛΩΝ των πολιτιστικών εκδηλώσεων που φέρουν την «υπογραφή» του Δήμου Καβάλας, συμπεριλαμβανομένου και του Φεστιβάλ Φιλίππων.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις υγειονομικές αρχές και οι οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

*kavalapost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected