Basket - Διάφορα - Συνεργάτες

Τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η Spot Team!

Νέο σπουδαίο deal για την εταιρία Spot Team, που εδρεύει στη Βέροια και προμηθεύει πολλούς αθλητικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει από σήμερα στο γκρουπ των ομάδων που θα ντύσει η Spot Team πάντα με την αρωγή της πασίγνωσης εταιρίας αθλητικών ειδών, GSA Sport.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της GSA Sport ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρεία Spot Team, η οποία ανέλαβε να προμηθεύει για τα επόμενα τρία χρόνια όλα τα τμήματα Μπάσκετ της ομάδας με προϊόντα της εταιρεία μας.

Η εταιρεία Spot Team αποτελεί συνεπή και μακρόχρονο συνεργάτη της εταιρείας GSA Sport και συμβάλει στην διάδοση των αρχών και των προϊόντων του Gepaworld Group όπως ο Αθλητισμός, η Καινοτομία και η Οικολογία.

Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρείες να εφαρμόσουν και να αναδείξουν τις προηγμένες τεχνολογίες των προϊόντων και να προβάλουν την ασυναγώνιστη ποιότητα αυτών και να υποστηρίξουν τις ομάδες ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Για τους φίλους της ομάδας, θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένη σειρά επίσημων, αδειοδοτημένων προϊόντων, με τις αδιαπραγμάτευτες ποιοτικές προδιαγραφές και τον πρωτότυπο σχεδιασμό της GSA. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων της ομάδας, στη νέα αγωνιστική σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected