Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά στοίχημα: Τελικός στην Τσάμπιονσιπ και Κιέβο σε combo με 1.70

Το πρόγραμμα της Τρίτης (04/08) περιλαμβάνει ενδιαφέρονται παιχνίδια, που θα κριθούν οριακά. Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας διεξάγεται ο τελικός για τα πλέι οφ ανόδου, μεταξύ Μπρέντφορντ και Φούλαμ. Στα μπαράζ ανόδου στη Σέριε Β Ιταλίας, η Κιέβο υποδέχεται την Έμπολι και στην Ιρλανδία παίζει το ζευγάρι Φιν Χαρπς-Σέλμπουρν.

ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ (19:45)

*Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Η Φιν Χαρπς ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς, που ήταν η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα. Μετά από πέντε φετινές αγωνιστικές μετράει μόλις μία νίκη, συνολικά έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις. Η Σέλμπουρν προέρχεται από ήττα 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότερφορντ. Δεύτερη σερί ήττα και τρίτη στη φετινή σεζόν, έχοντας νικήσει σε δύο περιπτώσεις. Με Under 2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε ματς στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο σε παιχνίδι, που ολα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, κρατάμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95 στην Bet365

Νόμιμο στοίχημα στη Winmasters.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ (21:45)

*Τελικός ανόδου στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Η Μπρέντφορντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σουόνσι, προκρίθηκε στον τελικό και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 στην Ουαλία, στη ρεβάνς εμφανίστηκε αποφασισμένη και έκανε την ανατροπή. Επικράτησε με σκορ 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι στο ιστορικό «Γκρίφιν Παρκ». Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερα σερί παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, τελευταία φορά που το κατάφερε στις 15/07. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών, σταθερά εκτός ο Νίκος Καρέλης (επιθετικός). Η Φούλαμ πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Κάρντιφ Σίτι. Νίκησε εκτός έδρας 2-0 στο πρώτο ματς, στο δεύτερο ηττήθηκε 2-1, αλλά δεν της έκανε ζημιά. Ήταν η πρώτη ήττα στην κατηγορία, μετά από εννέα υποχρεώσεις και συνολικό απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τους Άρτερ (χαφ), Καβαλέιρο (εξτρέμ) και Μίτροβιτς (φορ) αν είναι ετοιμοπόλεμοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να παίζουν τους κόπους μιας σεζον σε ένα παιχνίδι. Οριακό φαβορί με βάση τις αποδόσεις η Μπρέντφορντ, η έμπνευση και το ένστικτο λέει Φούλαμ και θα την στηρίξουμε. Επιλογή να πάρει την άνοδο σε απόδοση 2.50 στην Bet365.

ΚΙΕΒΟ – ΕΜΠΟΛΙ (22:00)

*Nοκ άουτ ματς για τα μπαράζ ανόδου στη Σέριε Β Ιταλίας

Η Κιέβο νίκησε 1-0 εντός έδρας την Πεσκάρα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 88ο λεπτό, έκανε το 3/3 στα τελευταία παιχνίδια και τερμάτισε στην 6η θέση με 56 βαθμούς. Αποτέλεσμα που της έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο νοκ άουτ και έχει προβάδισμα. Σε περίπτωση που ο αποψινός αγώνας ολοκληρωθεί χωρίς νικητή και μετά την παράταση (αν χρειαστεί), είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Θα απουσιάσουν ξανά οι τραυματίες Βαϊσάνεν (στόπερ) και Τζακερίνι (μεσοεπιθετικός). Η Έμπολι επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Λιβόρνο, τερματίζοντας στην 7η θέση με 54 πόντους. Ισοβάθμησε με τις Φροζινόνε και Πίζα, ωστόσο υπερτερούσε και κέρδισε το εισιτήριο στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Μαϊέτα (στόπερ) και Στούλατς (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και τα πάντα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό, οι δύο τεχνικοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στην Κιέβο λόγω έδρας, ποντάρισμα στο combo 1X+Under 3.5 γκολ σε τιμή 1.70 στη Novibet.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected