Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αργεντίνοι παίκτες σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου!

Ημέρα…tango για τις δύο ομάδες του Βόλου!

Όπως αναφέρει το Goalpost, οι “κυανόλευκοι” αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες.

Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, αύριο (06/08) το βράδυ, ώστε να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας του ομάδα.

Ο Σέρτζιο Γκονζάλες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταγράψει 26 συμμετοχές στη Superliga (Α’ Εθνική) της Αργεντινής έχοντας σημειώσει 4 τέρματα και 3 ασίστ. Ο Αργεντινός στράικερ αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός κυνηγός ενώ μπορεί να καλύψει και την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Στην πρώτη εθνική της Αργεντινής αγωνίστηκε με τη Λανούς και τη Ντεφένσα. Ο εκρηκτικός Λατίνος επιθετικός έχει καταγράψει, επίσης, 49 συμμετοχές στην Primera Nacional (B’ Εθνική) έχοντας σημειώσει 9 τέρματα. Την προηγούμενη σεζόν είχε μία γεμάτη από συμμετοχές χρονιά με 20 αγώνες φορώντας τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.

Ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο στη… μηχανή του Ολυμπιακού Βόλου

Στην εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ», ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, επεφύλαξε και μία έκπληξη για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ερνάν Ντα Κάμπο. Είναι 26 ετών (αύριο Πέμπτη έχει γενέθλια, καθώς γεννήθηκε στις 6/8/1994) και έχει πλούσιο βιογραφικό. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα (13 συμμετοχές, λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορωνοϊού) ομάδα της πατρίδας του, η οποία αγωνίζεται στην Primera National.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Ερνάν Ντα Κάμπο έπαιξε ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους, πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία στον Εργοτέλη και στον Ηρακλή και νυν μάνατζερ και σκάουτερ του Ολυμπιακού Βόλου στη Λατινική Αμερική, Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Ντα Κάμπο αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ροζάριο, την Κίλμες και στη Σαν Μαρτίν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και στη δεξιά πλευρά.

Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, δείχνει πως στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, επίσης, ο κ. Μαυρονάσιος, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμη Αργεντινό, καθώς και έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, με σημαντική καριέρα στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ερνάν Ντα Κάμπο έστειλε, μέσω βίντεο, μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρόσωπό μου. Θα το δώσουμε όλα για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε Ολυμπιακός Βόλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected