Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Luis Felipe Dias και Δερμιτζάκης στον Καραϊσκάκη Άρτας

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Καραϊσκάκη Άρτας, που ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τον 22χρονο (26/11/1997) βραζιλιάνο επιθετικό, Λουίς Φελίπε Ντίας Γκρεγκόριο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πελότας της χώρας του (πριν σε Φλουμινένσε U20 και Καμποφριένσε) αλλά και τον 21χρονο (16/12/1998) Ανδρέα Δερμιτζάκη, μία φορά διεθνή με την U17 της χώρας μας, ο οποίος ανήκε στον ΓΣ Αλμυρού και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νίκη Τραγανού, Σπαρτάκ Σουρντούλιτσα, ΑΕΛ, Ολυμπιακό U20 και Πύρασο.

Αναλυτικά :

“Δύο ακόμη παίκτες ενέταξε σήμερα στο ράστερ του ο Καραϊσκάκης. Πρόκειται για τον βραζιλιάνο επιθετικό, Λουίς -Φελίπε Ντίας και τον μέσο, Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα με την ΠΑΕ. Ήλθαν στην Άρτα υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια και θα περάσουν τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Ο 22χρονος Ανδρέας Δερμιτζάκης (16/12/1998) διεθνής με την Εθνική U17, με ύψος 1.75 γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη, όμως στα οκτώ (8 )του επέστρεψε στην Ελλάδα. Το πρώτο δελτίο το έβγαλε στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, με τον οποίο κατέκτησε το ντάμπλ στην τοπική Ένωση. Το όνομα του ξεπέρασε γρήγορα τα Θεσσαλικά σύνορα με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς όπου αγωνίστηκε μ επιτυχία για δυο χρόνια. Με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων της Σούπερλιγκ, ενώ κλήθηκε κι αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων συμμετέχοντας στα προκριματικά του EURO στη Μολδαβία ,ενώ ακολούθησαν δυο χρόνια στην Κ20 της ΑΕΛ. Με τους βυσσινί υπέγραψε τη δεύτερη χρονιά επαγγελματικό συμβόλαιο κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο απέναντι στον Παναθηναϊκό σε αγώνα Κυπέλλου σε ηλικία 17,5 ετών.

Ακολούθησε η εμπειρία του εξωτερικού αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας με την Spartak Surdoulica (Σπαρτάκ Σουρντούλιτσα) για να επιστρέψει πέρυσι στην Ελλάδα παίζοντας στη Γ Εθνική με τον ΓΣ Αλμυρού, με τον οποίο βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας σκοράροντας οκτώ (8) γκολ έχοντας κι έξι (6) ασίστ.

Ο 22 χρονος βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίς-Φελίπε Ντίας Gregorio (26/11/1997) με ύψος 1.83, γεννήθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας το Σαο Πάολο. Ο βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται με επιτυχία στο αριστερό άκρο και στην κορυφή της επίθεσης. Η τελευταία του ομάδα ήταν η EC Pelotas η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Gaucho του Ομόσπονδου κρατιδίου Rio Grande do Sul ,το οποίο βρίσκεται στο νότο της χώρας της σάμπα. Ο Λουίς- Φελίπε πέρασε και απο τη δεύτερη ομάδα της σπουδαίας Ιντερνασιονάλ ,ενώ για μια σαιζόν αγωνίστηκε στην Κ20 της φημισμένης Φλουμινένσε.”

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣΟ βραζιλιάνος Ντίας κι ο Δερμιτζάκης τα νέα αποκτήματα Δυο ακόμη παίκτες…

Gepostet von Karaiskakis FC / ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας am Mittwoch, 5. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected