Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Σημεία των καιρών : Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαγάγει την πρώτη κατηγορία σε τρεις γύρους!

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόσο η πανδημία του Covid-19 όσο και οι οικονομικές επιπτώσεις αυτής.

Όπως αναφέρει το Cortfusports, η ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαγάγει την 1η κατηγορία σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσει τρίτος γύρος για τις θέσεις 1-8 και 9-16.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι, για τη σύσκεψη σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της μεγάλης κατηγορίας, έδωσαν το παρών οι μισές ομάδες της επόμενης Α1 ΕΠΣΚ και συγκεκριμένα ο Θιναλιακός (δεν δήλωσε στη φετινή Γ Εθνική), ο Αστέρας Πετριτή, ο Νέος 2017, ο Αχιλλέας Νυμφών, οι Παξοί, ο Αστέρας Λιαπάδων, η Αναγέννηση Περιβολίου και τα Κανάλια. Τα υπόλοιπα σωματεία απείχαν της διαδικασίας.

Για την ιστορία, λοιπόν, η επόμενη Α1 θα είναι χωρισμένη σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων, που θα αγωνιστούν σε δύο γύρους (14 αγωνιστικές) και εν συνεχεία, θα ακολουθήσει ένας τρίτος γύρος (των 7 αγωνιστικών).

Σε αυτόν, οι τέσσερις πρώτοι του κάθε ομίλου θα κοντραριστούν για τον τίτλο, ενώ, οι τέσσερις τελευταίοι κάθε ομίλου θα παίξουν για την παραμονή τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ οι δύο όμιλοι θα έχουν ως εξής:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Θιναλιακός, Οδυσσέας Αυλιωτών, Αχιλλέας Νυμφών, Αστέρας Λιαπάδων, Όλυμπος Κέρκυρας, Νέος 2017, ΑΕ Καναλίων.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Βολίδα, Ατρόμητος Στρογγυλής, Αστέρας Πετριτή, Αναγέννηση Περιβολίου, Παξοί, Κάβος, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Φαίακας Μαραθιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected