Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην πρώτη προπόνηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τη σεζόν 2020/2021 (photos)

Ξεκίνησε σήμερα (11/8) η προετοιμασία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τη σεζόν 2020/2021.

Μπορεί η πανδημία του Covid-19 και οι οικονομικές επιπτώσεις αυτής να επηρεάζουν σημαντικά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η διοίκηση του ΓΑΣ λειτούργησε με γνώμονα το καλό της ομάδας και διατήρησε “ζωντανό” τόσο το ανδρικό τμήμα όσο και την Ακαδημία.

Το sportsup.gr έδωσε για μια ακόμη χρονιά το παρών στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, όπου ο νέος προπονητής των “κιτρινομπλέ” Κώστας Τενεκετζή έδωσε τις πρώτες οδηγίες ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας στη διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι νεαροί.

Αυτό άλλωστε σχολιάστηκε ιδιαίτερα στη σημερινή “πρώτη” και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών είχαν εξαιρετική παρουσία πέρσι στις ομάδες που αγωνιζόταν και διακρίθηκαν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του νεαρού προπονητή.

Ο ίδιος μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως παρακολουθούσε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και κατάφερε να τους φέρει στο Ροδοχώρι, δημιουργώντας ένα σημαντικό κράμα ποιοτικού ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια.

Παρόντες βεβαίως και όλα τα μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάσο Μωυσίδη, ενώ δεν μπορούσε να λείψει ο “πανταχού παρών” Παναγιώτης Θεοδοσιάδης.

δείτε φωτογραφίες :

Στην κάμερα του sportsup.gr μίλησε ο προπονητής Κώστας Τενεκετζή, τις δηλώσεις του οποίου θα παρακολουθήσετε αύριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected